İç dökme

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.305
133
Arkadaşlar bilmiyorum böyle şeyler yazmak yasak mı, yazıp içimi dökesim geldi.
Anneannemin teyzesi ve kuzeniyle sık sık görüşürdük ben TCdeyken, özellikle teyzesini çok severdim. Geçen ay beni görüntülü aradı annem hep beraber toplanmışlar.
Teyzemizin yumurtalıklarında kist varmış ameliyata girecekmiş. Ameliyatı oldu bitti aradan bir kaç hafta geçti, yine toplanmışlar fotoğraf attılar gruba. Baktım teyzemiz epey zayıflamış anneme sordum. Annem de itiraf etti: Meğerse kansermiş ve vücudunun her yerine sıçramış. Bana da söylememişler uzaktayım diye. Tedavilerine başladı, annem bugün yazdı zor gün solunumu kötü diye. Üç saat sonra haber geldi. Vefat etmiş arkadaşlar ya yaşı epey vardı ama çok neşeli bir kadındı. Ağlayamıyorum ama çok garip hissediyorum şaka gibi geliyor sanki Türkiye’ye döndüğümde yine onlarda toplanacakmışız gibi hissediyorum

Başınız sağolsun .. çok neşeli biriyse ve sizi güldürdüyse hep , onu gülerek hatırlayın ..

Ve o dediği yere gidin

Başınız sağolsun .. çok neşeli biriyse ve sizi güldürdüyse hep , onu gülerek hatırlayın ..

Ve o dediği yere gidin
Sağolun.. çok tatlı bir insandı hani 85 yaşındaydı ama çok dinç ve neşeli bir insandı.
Buradayken dağa çıkacakmış ama sıradayken bir kadın onu sinirlendirecek bir şey söylemiş kızıp çıkmamış. Çok sevimli geldi bana bu tepkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…