İç dökme

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Neden benim her şeyim başarısız önlisans bilgisayar programcılığı okuyorum notlar düşük mesela bi notum DC ama ff değil kendimi avutma şeklim ksksk annem ile babam ayrilar ben farklı bı ilde ama ilçede okuyorum kendimi yalnız hissediyorum gelecekten korkuyorum ilerde bi işim olsun diye uğraşıyorum ama derslerde başarısım bu hayattaki desteğim annem bide abim var o İstanbul'da en güzel okulda okuyor ve başarılı ben de başarısız okulun bitmesine 3 dönem kaldı bana biraz moral ve motivasyon verir misiniz

Başkaları ile değil kendin ile yarış. Yaptığın işi ne olursa olsun en iyi yapabildiğin gibi yap

Hemen hemen her konunda yazdım, başarısızlıktan korkarak geçiriyorsun günlerini çalışarak geçirsen aslında hem başarılı olcaksin hem de kafan rahat olcak çalıştıkça rahatla ,eğer çalışıp yine yapamiyorsan çalışma yöntemini degistir, bide bir konunda kaldigim ilçede aktivite yok falan demiştin bir kutuphaneye gidip ders çalışsan belki arkadaş da edinirsin dış ortama çok dalma mesela ben sınav zamanı lise olsun üni olsun telefonu tamamen bırakır full ezbere yani sıra mantığa dayalı çalışırdım kimi zaman biraz hava alır başlardım sende gelecekten korkma o an için neler yapabilirsin bunu düşün kendin geleceği düşünürken yerinde sayarsin buda seni her yönden eksiye iter

Vaktiyle bana kimsenin vermediği ve maalesef hiç duymadığım için kaçırdığım bir fırsatı söyleyeyim sana. Mezun olmadan lise KPSS 'ye gir ve atan. Sonra mezun olup yoluna bakarsın.

Sürekli olumsuz düşünmeyin. Aklınıza güzel şeyler getirin. Keyif almayı bilin. Yani ne bileyim ben kendimi çay içerek ödüllendiriyorum bazen. Keyifli keyifli içmeyi seviyorum. O kadar iyi geliyor ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…