Ic dokmek diyelim

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Bazen cok mutsuzum nedensizlik mutsuzluk zor. Icime bir karanlik cokuyor sanki her sey yolunda gibi ama degil sanki.
Off nasil desem anlatamiyorum eskiden mutlu eden seyler simdi mutlu etmiyor.

Mutlaka hayatinizda yolunda gitmeyen seyler vardir. Mesela kendim icin soyliyeyim bir problemim varsa o cozulene kadar hicbirsey yapasim gelmez ve hicbirsey zevkte vermez. Tabi hayat bu ne dort dortluk ki .
Hayatinizda neler yolunda gitmiyor onlari bulun, cozmeye calisin, belki hobi edinebilirsiniz.

Ne kadar basit bir sıkıntınız var. Mutlu olmak.
Herkesin derdi kendine büyük ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim.Birde beni düşünün. Nasıl ve nerede mutlu olacağını biliyor ama ona ulaşmak için nefessiz mücadele veriyor.

Tam 1 buçuk yıldır böyleyim. Arada evlendim bile. Ama düğünde bile ben napıyorum yaa diyordum. Kısa yazdığına bakmayın, içinden yazmak bile gelmiyor bunları hissedince insanın. Her sabah kasvetle uyanmak, neden uyandık yine demek..çok zor

Bazen cok mutsuzum nedensizlik mutsuzluk zor. Icime bir karanlik cokuyor sanki her sey yolunda gibi ama degil sanki.
Elinize bir kağıt ve kalem alın. Kagidi ortadan ikiye cizin. Bir tarafa mutsuzluk sebeplerinizi bir tarafa da hayatinizda guzel giden seyleri yazin. Aslında mutlu olmak için farkina varmadığınız o kadar cok sebebiniz vardır ki..

havalardandır güneş ışığı alamıyoruz ve bu da depresyon yapıyor.iyi haber şu ki kışın bitmesine beş ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…