İç Dökmek İstiyorum..

Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda bu dar bogazdan kurtulursunuz..Esinize de diyecek söz bulamiyorum

Ablacım öncelikle umudunuzu kaybetmeyin.
Allah sağlıkla ve evlatlarımızla imtihan etmesin.
Arkadaşlar sağolsunlar güzel yorumlarıyla destek olmuşlar size.
Benim de bazı tavsiyelerim var.

Patronunuzdan rica edin sizi işten çıkarsın.
Tazminat veremeyecekse durumunu toparlayınca tazminatınızı almak üzere aranızda bir sözleşme yapın.
Sonra işsizlik maaşına başvurun.
Bu işyerinde boşuna vakit kaybetmeyin
belli ki maaş ödeyemeyecekler size.
Sonra da İşKur'a başvurun.
İş bulana kadar işsizlik maaşı sizi idare eder.
Gerekirse evinizin eşyalarını bir odaya toplayın evi kiraya verin,siz de kvnizin yanına yerleşin.
Geçici bir çözüm yolu olarak düşünün bunu.
Faturalardan kurtulmuş olursunuz bu şekilde.
Mesleğiniz nedir?Elinizin yatkın olduğu bir iş var mı?Yazarsanız belki bir yardımı dokunan çıkar.

Mune , @Kazen KK'de zor durumda kalan üyelere yardım edebileceğimiz bir düzenleme yapılamaz mı?
Arkadaşımız eski üye,kimseden maddi yardım istemedi.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir.
Bize yardımcı olmak düşer.

Son düzenleme:

dünden beri aklımdan çıkmadın.
kardeşlerim var ne yapıp yedireceğim diye dertlenme. sen insansın bu yaşadıkların herkesin başına gelebilecek şeyler. kardeşlerin de yabancın değil.

çocuğunla da mı görüşmedin dünden beri? eşinin en azından çocuğunla görüştürmesi gerekir.

Elbette öyle ama bi zeytin bi parça peynir ortaya koymak ağırıma gidiyor işte.. en ağırıma giden de eşimin gitmesi ve bu durumu tek başıma yaşayacak olmam..
İnsan böyle zamanlarda yanına destek arıyor seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun inşallah Allah'ım karşına hayırlı bir yol çıkarsın hayırlı bir iş çıkarsın bol kazanç versin inşallah

alacaklarımı 6 ay sonrasına atıyor ayrıca kendi çıkarmayı da kabul etmiyor. ben hakli fesih yapabiliyorum ama iş bulamıyorum diye hiç bulamam korkusu yaşıyorum sanki. Iyi niyetiniz için teşekkür ederim .

oğlumla konuştum öğleden sonra can im iyiymiş köyde inek vs var çok seviyor. yemek yedin mi dedim yemiş yarın akşam geleceklermiş bakalım.. aslında kardeşlerim gelince o utanma hissimi biraz daha attım..

Boğazıma düğümlendi herşey, cok uzuldum. Maddi sıkıntı neyse de 24 saat ıcınde corba ile durmak cok Baska. Bunun bir cozumu yok mu hakketten?
zaman gerekiyor işte.. inaniyorum ki bi gün benim için oğlum içinde herşey güzel olcak.. geçecek elbette.. sizlerle dertlestikce hafifledim

oğlumla konuştum öğleden sonra can im iyiymiş köyde inek vs var çok seviyor. yemek yedin mi dedim yemiş yarın akşam geleceklermiş bakalım.. aslında kardeşlerim gelince o utanma hissimi biraz daha attım..

iyi ya çok sevindim, gelince o tatlı oğlunun yanaklarını bir kez de benim için öp

daha da iyi olacaksın inşallah

Niye boşanamazmışsınız?? Zaten çalışıyorsunuz, kocanız olacak iskele kocasının size nasıl bir faydası var şu hayatta da bu eziyeti çekiyorsunuz?
Tek başınıza çocuğunuzla çok daha güzel yaşarsınız

sen istedin vs. başlıyorlar. kardeşlerim 1 hafta bizde kalacak. onların lafını duymakta artık ağır geliyor..
Bu yoklukta o kardeşlerinize ne yedirip içirmeyi düşünüyorsunuz bir hafta? Anneniz de bildiği halde maddi sıkıntı çektiğinizi niye bu şekilde sizi zora sokuyor

eşinize kafa atasım geldi. saygısız herif. paranızı alsanız da vermeyin ona biriktirin artarsa çok elzem şeyleri ödedikten sonrasını. çalışmıyor mu o? nasıl bir hödüklük yaptığı üzüldüm size de çocuğa da.

alsaydım bi keşke.. çalışıyor ama maaşı borca gidiyor tamamen .. geçecek elbette bu zamanlar ne diyeyim..

Ailenizin durumu varsa bence alışveriş yapıpta gelmeliler sizin durumunuzu biliyor sonuçta benim ailem olsaydı öyle yapardı.Birde kardeşlerinizi bırakıcaklar durumunuzun olmadığını bıldıklerınden ya para ya da alısveriş yapmaları greklıdır bence.Benim annem kendi evımde çocuguma bakıyor babamın alısverıs çeki bizde,annem haftasonları gelırken yıne sucugunu vs alıp geliyor durumumuz oldugu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…