İç Dökmek İstiyorum..

bana bi güzel kadın özelden yazdı ve destek oldu evime en azından yarın kahvaltı kuracak biseler aldım.. düşünceleriniz o kadar güzelki.. ben bu forumu açtığımda bu kadar yorum bu kadar iyi niyet beklemiyordum.. ama yanılmışım... o kadar iyisinizki..hepiniz...

Burda da çoğu kadın yardım edilesi durumda en başta ben psikolojik yardım manevi yardıma çok ihtiyacım var.. Ama maddi olarak tükenen psikolojisi darmadağın olmuş insanlara gerçekten ulaşmak ben de isterim

Annenize bi bahane uydurun evde olmadığınızı söyleyin
Allah sabır versin

hic deme .. oğlum bise istediğinde maaşımı alınca alırım oğlum diyorum.. sonra yine alamayınca anne hala maaş almadin mi dedikce içim gidiyor. bi parka gitsek etrafta çocuklar dondurma.misir vs yiyince o da istiyor. sırf istemesin diye parka gitmeyelim diyorum oyaliyorum onu...

Burda da çoğu kadın yardım edilesi durumda en başta ben psikolojik yardım manevi yardıma çok ihtiyacım var.. Ama maddi olarak tükenen psikolojisi darmadağın olmuş insanlara gerçekten ulaşmak ben de isterim
seninde ailevi problemlerin vardı hatırlıyorum canım.. Allah herkesin yardımcısı olsun

Lütfen beni aşağılamayın demişsiniz. Çok üzüldüm. Sizin aşağılanacak bir durumunuz yok ki.
En kibar tavrımı takınıyorum eşinize karşı. Sizin eşiniz çiğ süt emmiş. İyi gün dostu, sorumsuz ve insan olamayacak kadar bencil. Allah yardımcınız olsun

Bence kız çocuklarının geleceği için böyle bir platform şart. Aile Bakanlığı çok çok yetersiz, mevcut kuruluşlar çok yetersiz, keşke Haluk Levent gibi sesimizi duyuracak birileri olsa.

teşekkür ederim.. umarım bu çilem bi gün bitecek..

Çok çok üzüldüm okurken. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Bu çektiğiniz sıkıntılar inşallah gelecek güzel günlerin kefaretidir. Aynı şehirdeyizdir umarım diyerek okudum ama değilmişiz malesef. Allah yardımcınız olsun. Eşinize diyecek hiçbir sözüm yok, Allah onu bildiği gibi yapsın.

seninde ailevi problemlerin vardı hatırlıyorum canım.. Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben şu an çok iyi durumdayım belki sizin dualarınız beni bu hale getirdi inşallah bizim dualarımız da seni bu dertten bi an önce kurtarsın. Rabbim ben naparım dedirtmesin bi daha

Gece gece içime oturdu yazdıkların konu sahibi, Allah yardımcın olsun ve hep iyilerle karsilastirsin seni.
Sana kendi hikayemi anlatayım belki biraz Umut olurum:)
Evlendikten kısa süre sonra eşimin işi battı, hastalığı çıktı. 3 sene çalışmadı.
Ben o zamanlar çok cüzi bir paraya çalışıyorum, ev kira, sağlık masrafları, her ay bir kredi ve açıkları kapa derken kara listeye düştüm.
Bir tek arkadaşım dışında hiç kimseye birşey anlatamadım.
Doğalgaz faturasını ödeyecek para yok diye yorganın altında otururduk kışın, eşim ilaç alıyor diye sayiyla yumurta alırdım ona, bir saatlik işyerine yağmur çamur demez yürüdüm.
Hayatım boyunca daha kötüsü olamaz dediğim ne varsa hepsini yaşadım, yokluğun çaresizliğin ne olduğunu iliklerimize kadar yaşadık.
Ama dört mevsim kış olmuyor, çok şükür. Eşim tedavi sonrası çalışmaya başladı, borçları taksitlendirip ödemeye başladık.
Ve biliyormusun 7 yıl sıkıntı yaşadıktan sonra borcun bittiği ay, geçen yıl kredi çekip kafamızı sokacak bir ev aldık.
Her sıkıntı, dert bir gün bitiyor, her borç ödeniyor yeterki sağlık olsun.
Her daraldiginda beni getir aklına ne olur, çocuğun için yarinlarina umutla bak

Ya yazmıcaktım su yazını gorunce cok uzuldum ülkece aynı durumdayız yanlız degılsın benımde esım dun ısten cıkartıldı bnde calısmıyorum allah yardımcımız olsun sen cok guzel bı annesın esım tam bır oküz senı bunlarla yanlız bırakıp gıtmemesı lazımdı umarım bıan once toparlarsın cnm. Annenı ara anlat durumu utanma o anne bırakmasın kardeslerını o sana daha zor gelır kafana takma ölüm laflarını bırak cocugunu düsün ve dua et bol bol bende edıcem senın ıcın

Bir de şunu soyleyecegim her maaşı aldığında on yirmi deme kenarına birşeyler koy sonra kalani ile geçin.
İlk başlarda az gelir gözüne ama çok dara düştüğünde elinde üç kuruşun olur.
Bu arada ben eşine ya da kb değil de senin ailene çok kızdım.
Ne olursa olsun sana sahip çıkmaları gerekir.
Onlar arkanda olmadığı için eşin ve ailesi sana böyle davranıyor zaten gidemez diye bakıyorlar bana gore

o kişi her kimse allah razı olsun. içim rahatladı benim bile burada. inşallah toparlarsın kendini biran önce canım. elbet geçecek kötü gunler

Neden olmasın çok güzel bir fikir. Ben ahbaba üyeyim. Kazen böyle bir oluşuma destek verse ne güzel olur.

ne güzel mutlu biten hikâyeniz var darısı bana insallah umarım bende sizin gibi birilerine umut olmak için yazarım böyle bugün..

teşekkür ederim umarım eşiniz bi an önce iş bulur umarım.darda kalmazsiniz

haklısın önce ailen kıymet verecek.. el zaten kıymet bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…