• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç döküş

Bazen
Alışkanlık vazgeçmek zor oluyor ama şunu unutmayın insan her şeye alışıyor kimler geliyor kimler gidiyor ama yaşamaya devam ediyoruz nefes aldığımız sürece hep umut vardır.

Bugün giden yarın it gibi döner bir laf vardır ama sen o gün gelse aynı kişı olmayacaksın. Önümüz bahar yeni arkadaşlar yeni aşklar seni bekliyor umuduğunu kaybetme her inişin bir çıkışı var . Hepimiz geçtik bu yollardan
Kendimi kötü hissettiğim için hemen dönemedim, umarım öyle olur.

Ama tabi yanlış anlaşılma olmasın umutlanmıyorum. İstemiyorum kendisini. Sadece çok üzgünüm.

Ayrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.

Güncelleme: Aynı şeyleri bir de yüzüme söylesin istediğim için şu anda onunla buluştum.
Benim de ciddi olan, nişana doğru giden 5 senelik ilişkim bitti. 3 ay kadar oldu. İyiyim diyorum, kendimi düşünmemeye zorluyorum ama sonra birden çok kötü oluyorum, ağlamaya başlıyorum. Yalnız kalmışım gibi geliyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Artık eskisi gibi hissedemiyormuş. Zamanla geçer diyorlar, geçmesini bekliyorum.

Benim de ciddi olan, nişana doğru giden 5 senelik ilişkim bitti. 3 ay kadar oldu. İyiyim diyorum, kendimi düşünmemeye zorluyorum ama sonra birden çok kötü oluyorum, ağlamaya başlıyorum. Yalnız kalmışım gibi geliyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Artık eskisi gibi hissedemiyormuş. Zamanla geçer diyorlar, geçmesini bekliyorum.
Aynı durumdayız, bir ara sizinle dertleşmek isterim.

Aynı durumdayız, bir ara sizinle dertleşmek isterim.
Tabii ki her zaman, ben de çok isterim. Ama içimden bir his siz barışacaksınız diyor. İnşallah hayırlısı neyse o olur bu durumun sonucu. En azından dengesizliklerini şimdi gördük ciddi adım attıktan sonra eskisi gibi hissetmiyorum dese kafayı yerdim sanırım.

Back
X