İç dudak şişmesi

incikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
71
19
3
25
Merhaba bugün yürüyüş yaparken genital bölgede sanki pişik olmuş gibi ağrı hissettim sonra bir kaç saat sonra iç dudaklar aşırı derecede şişmiş ve kizarmişti acaba ne olmuş olabilir başına gelen var mı tek bir nokta değil tamemen şişmiş görünce inanamadım en az 2 katı olmuş zaten ayaktayken biraz belli olacak şekilde genetik olarak sarkık ama şu an aşırı kötü durumda mantar ya da enfeksiyon mu acaba

Tatildeyim nem çok terledim de ama bunlar şişme yapmaz ki internette mantar dan olur diyor öyle kötü koku akıntı fark etmedim

Tatildeyim nem çok terledim de ama bunlar şişme yapmaz ki internette mantar dan olur diyor öyle kötü koku akıntı fark etmedim
Canım yazları bende de oluyor sıcaktan kantaron yağı bulursan çok fayda ediyor birkere sürmen yeterli bende hemen geçiyordu

Canım yazları bende de oluyor sıcaktan kantaron yağı bulursan çok fayda ediyor birkere sürmen yeterli bende hemen geçiyordu
Ya ben enfeksiyon kremi kullandım bol bir çamaşır giydim 1 günde gitti sonra kendi bedenimde çamaşırlarını giyince bir de baktım yine şişmiş bu nasıl iş anlamadım ki hassas olduğu için çamasirlari değince mi sisme oluyor acaba

Sıcaktan ta olabilir canım ütüle iç çamaşırlarını sık sık değiş ama dediğim gibi kremini kullan geçmezse yağı da kullan mutlaka çok faydasını gördüm ben

Sıcaktan ta olabilir canım ütüle iç çamaşırlarını sık sık değiş ama dediğim gibi kremini kullan geçmezse yağı da kullan mutlaka çok faydasını gördüm ben
Çok sağ olun sizde de genel bir şişme mi mevcuttu acaba yoksa bir bölgede mi yani allah böyle sarkık yaratmış eyvallah ama iç camsirindam bile böyle olacaksa çok zorlanacağınız sanırım zaten son 1 yıldır baya zayıfladım saha da ortaya çıktılar çok üzgünüm ya

Evde otururken sorun yok biraz yürusem dışarı çıksam hop yine şişiyor şaka gibi acilen doktroa gideceğim sonucu yazarım sizlere de

Benim sol dudakta oluyordu canım tek taraflı şişiyor kızarıyor kocaman oluyordu kaşınıyordu bu arada batıyor gibiydi her yıl yaz ayında oluyor bende ben hemen yağ sürüyorum geçiyordu 1 günde yağı yatarken sürmen daha faydalı oluyor

Şey peki benim gibi biraz iç dudakta sarkma durumunuz var mı yoksa normalde zaten ayaktayken belli olmuyor mu

Şey peki benim gibi biraz iç dudakta sarkma durumunuz var mı yoksa normalde zaten ayaktayken belli olmuyor mu
Yok canım sarkma bende ama rahatsız olursan ameliyatla düzeltiyorlar onu büyük bir sorun değil sanırım

Yok canım sarkma bende ama rahatsız olursan ameliyatla düzeltiyorlar onu büyük bir sorun değil sanırım
Aaa ben de sarkan olduğu için oluyor sanıyordum demekki herkeste olabiliyor bu durum sandım ki külot sürtme yaptı

Olabilir canım sıcaktan enfeksiyondan bu normal kadınların başına gelir
Doğru söylüyorsunuz hassas bir yer zaten biraz hijyen eksikliğinde bile sorun oluyor belli ki tahriş oldu şişti ama tam düzeldi derken biraz sıkı çamaşır giyince tekrar aynı olması tadimi kaçırdı

Doğru söylüyorsunuz hassas bir yer zaten biraz hijyen eksikliğinde bile sorun oluyor belli ki tahriş oldu şişti ama tam düzeldi derken biraz sıkı çamaşır giyince tekrar aynı olması tadimi kaçırdı
Evet bol çamaşır tercih edebilirsin canım bu dönemde

İç dudaklarda leblebi gibi şişlik varsa demek istedim
Şimdi anladım doğrudur
Benim genel bir şişlik nasıl desem hani ödem olur ya öyle bir şey olmuş evdeyken rahat camair krem ilik su vs düzeltiyor sabah okula gidiyorum bir geliyorum yine aynı tabi dışarı çıkarken de kendime 2 beden büyük çamaşır giyemem normal camasir giyorum ona suç buldum sürtüp tahriş ediyor diye

Acaba benim gibi bu dudaklarda sarkma yaşayan çok kadın var mı sanırım annemde de böyle genetik o yüzden bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…