İç dudak şişmesi

Cevap veren hemcinslerim sağ olun allah daha büyük dert vermesin diyorum kendime

Acaba benim gibi bu dudaklarda sarkma yaşayan çok kadın var mı sanırım annemde de böyle genetik o yüzden bizde
Merhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendime

Merhaba hamilelikte sanırım normalmiş ama ben evli bile değilim mantardan olabilir yazıyor ama kaşıntı ve akıntı semptomları yok galiba sadece sıcaktan terden tahriş oldu henüz iyileşmiş değil ama ilk zanlı kadar da şiş değil çok şükür siz doktora gorunurseniz buradan dönüş yapar mısınız merak ediyorum neden olmuş olabileceğini

Bir de daha önce yani bekarken de bu tarz sorunlar yaşıyor muydunuz acaba

Merhaba benim ergenlikte olmuştu mantarmış çok şükür daha da olmadı, acayip şişmişti iç çanaşırınızı ütüleyin ıslak bırakmayın en kısa zamanda doktora gidin bana krem vermişti inşallah sizinde hemen geçer

Merhaba doktora gittim zalain ve fusix dermacort isimli iki krem verdi birincisi mantar kremi ikincisi antibiyotikli kremmmis karıştırıp iç dudaklara ince bir şekilde sur dedi ama aklıma takıldı antibiyotikli krem vajina yakın yerlere surulmez yazıyor şimdi ben bu kremi çok altlara değdirmeden mi surmeliyim

Çok teşekkür ederim

Sislikten başka akıntı kaşıntı gibi sorunlarınız da var mıydı benim sadece şişlik var başka semptom yok ama bana da mantar kremi yazdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…