Can'ım bende aynı şekilde mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara karşı aşırı hassaslaştım... Gece yatarken alabalık , kavurma kokuları geliyor sanki Nasıl Can'ım çekiyor.. Hamile olsam eşime kök söktürcem deee.. Beklemedeyiz..iyi Akşamlar Arkadaşlar Benim 15temmuz ovulayım günümdü 15aydır korunmuyorum Yaklaşık bir Haftadır Yemek Yedikçe Bulantı iştahjsıLık ve Afwsesiniz Aürekli İshalim Var Günüme 5gün var Test Yapmaktan Çok Yoruldum Ama Sanki Bu ay Fatklı Midem böyle Bişey Duyan Başına Gelen Oldu Mu??
canım günün geçtiğinde test yap, yoksa insanın canı sıkılabiliyor bence, inşallah hamilesindir ben sadece ishal olmuştum o kadar.iyi Akşamlar Arkadaşlar Benim 15temmuz ovulayım günümdü 15aydır korunmuyorum Yaklaşık bir Haftadır Yemek Yedikçe Bulantı iştahjsıLık ve Afwsesiniz Aürekli İshalim Var Günüme 5gün var Test Yapmaktan Çok Yoruldum Ama Sanki Bu ay Fatklı Midem böyle Bişey Duyan Başına Gelen Oldu Mu??
Senin Kaç Gününvar Can'ım başka Belirtin var Mı çok merak ettim??Can'ım bende aynı şekilde mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara karşı aşırı hassaslaştım... Gece yatarken alabalık , kavurma kokuları geliyor sanki Nasıl Can'ım çekiyor.. Hamile olsam eşime kök söktürcem deee.. Beklemedeyiz..
İnşaallah hayırla hamişizdir Can'ım
Bu arada aylardır çok çeşitli belirtiler yaşadım ben.. Buda onlardan biri gibi hikaye olabilir..
6 gün var tatlım.. Normalde 27-31 gün arası olurum.. 27 günde olursam 2 gün var..Senin Kaç Gününvar Can'ım başka Belirtin var Mı çok merak ettim??
Senin ne Zaman Can'ım.. Ya inşaallah hamişizdir ya bi arkadaşım daha hamileymiş maşallah.. Bende istiyorum Allahım nolur bize de ver hayırlaSenin Kaç Gününvar Can'ım başka Belirtin var Mı çok merak ettim??
Bende de ishal çok olmustu hala da ara ara oluyor bulantı çok fazla değil ama sabahları oluyordu birde sürekli uykum geliyordu hala da öyleiyi Akşamlar Arkadaşlar Benim 15temmuz ovulayım günümdü 15aydır korunmuyorum Yaklaşık bir Haftadır Yemek Yedikçe Bulantı iştahjsıLık ve Afwsesiniz Aürekli İshalim Var Günüme 5gün var Test Yapmaktan Çok Yoruldum Ama Sanki Bu ay Fatklı Midem böyle Bişey Duyan Başına Gelen Oldu Mu??
Hamilemisin canım?Bende de ishal çok olmustu hala da ara ara oluyor bulantı çok fazla değil ama sabahları oluyordu birde sürekli uykum geliyordu hala da öyle
Evet Can'ım hamileyim insallah sende oylesindirHamilemisin canım?
İnşaallah Can'ım yaa.. Dualarını eksik etme nolur..Evet Can'ım hamileyim insallah sende oylesindir
Can'ım sen akıntı belirtisi yaşadın mı?Evet Can'ım hamileyim insallah sende oylesindir
Nasıldı? Beyaz mı şeffaf mı?Evet hemde 2 hafta
Burda her konuya yorum yapmıyorum ama her gördükçe inan dua ediyorum insallah diyorum burası çocuk isteyipte hamile olanlarla dolsun herkes bu güzel haberi alsın buralar ve evlerimizde çiçekler açsın insallahhh 2016 önce sizler icindede beni karnı burnunda bitiririz insallahhhhhİnşaallah Can'ım yaa.. Dualarını eksik etme nolur..
Hamilelik takvimin yok ta ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?