İç Kalkması Ve Bulantı??

Can'ım şöyle söyleyeyim günlük pet kullanıyorum çünkü akıntım şeffaf gibi beyaz gibi bide sık sık çişimi az bişey kaçırıyorum çok ilginç
Anladım tatlım.. Kaçırma şikayeti genelde oluyor belli Zaman'dan sonra geçecek inşaallah
Üşütme sakın dikkat et kendine
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Çok aşırı duygusallık oldu sen ve senin gibi isteyenler yazdikca gözyaşıma hakim olamıyorum lütfen hamileysen beni de bilgilendir olur mu? Ben dua ediyorum insallah

Çok aşırı duygusallık oldu sen ve senin gibi isteyenler yazdikca gözyaşıma hakim olamıyorum lütfen hamileysen beni de bilgilendir olur mu? Ben dua ediyorum insallah
Aynen tatlım bende ağlayıp duruyorum
Haber vermezmiyimm tabii veririm inşaallah nolur duanı eksik etme.. Allah razı olsun

Ayy Ben cok merak ederim 3 dusuk yaptim hic adetimin gecmesini veya gunumu beklemedim Sen iyi dayaniyorsun simdiye kadar 5 tane yapmistim heralde

Yeni gordum Canim kasıklarımda Ağrı bel Ağrı'sı galiba en önemlisi de eskiye göre daha sık lavaboya gitmek ben öyle anlamıştım

Benim ilk belirtim nefes darlığım olmuştu sanki bişey oksijenimi alıo diyordum hatta öğrenmeden 3 4 gün öncede kısa baş dönmelerim ve tiksinmem vardı hatta elimdeki şeftaliyi iştahla yememe ragmen bi anda attığımı hatırlıyorum akıntı olayı yumurtlama döneminde oluo benim ayrıyeten adet olmama yakın artmıştı beyaz krem gibiydi hı bide adet olmama yakın idrar yolu enfeksyonu oldugumu sanmıştım idrarımda çok kan vardı yanma vardı doktora gittiğimde herşey temiz demişti çok şaşırmıştım meğerse bebek yerini temizliyomuş.inşallahh sizlerde hayırlısıyla anne olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…