- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Psikoloğa gitsem daha çok senaryolar yazarım kesinKötüyü çağırıyorsun evrene bu mesajı yollamayı bırak.
Olumlu düşünmeye sevk edecek kitaplar okumalısın ya da psikolog görmelisin.
Ben 7 yaşımdan beri böyleyimhepsi şu garip havalardan...
Ben 7 yaşımdan beri böyleyim
Depresyonda mıyım paranoyak bir manyak mıyım orasını pek çözemedimBugün depresyonlu kadınlar günü mü?Son 3 saatte denk geldiğim 3. konu depresyonlu kadın konusu (bende dahil)
Sağlıklı ruh haliyle yaşamıyorum zaten benceve siz bu kötü hisleri o zamandan beri taşıyıp sağlıklı ruh haliyle yaşıyorsunuz öyle mı ? Gerçekten tebrik ederim, iki gün beni rahatsız eden düşünce olsa herhalde
Bende güldüm nedense
Sağlıklı ruh haliyle yaşamıyorum zaten bencekötü olaylara ve sinirleneceğim şeylere gülerek tepki vermeye başladım yeni huyum
Tatil miii?Depresyonda mıyım paranoyak bir manyak mıyım orasını pek çözemedim
İçimden gelmiyor alıştım bu halime aslında normal geliyo artıkBende güldüm nedensebence doktora gidin
Değil mi? Bin tane olasılık düşündüm hevesim kaçtı. Nerdeyse gitmeyeceğim yani o derece. Galiba ben mutlu olabileceğime inanmıyorumTatil miii?
İnsan yolda bulsa, öper başına koyar, sen kuruntu yapıyorsun
Sen gerçekten bir hoşsun.
İçimden gelmiyor alıştım bu halime aslında normal geliyo artık
Nasıl mesela?pek kararsız gördüm sizi bir öyle bir böyle...
Ya sakin olur musun biraz.Hayat çok güzel bikere.Hele tatilli hayatDeğil mi? Bin tane olasılık düşündüm hevesim kaçtı. Nerdeyse gitmeyeceğim yani o derece. Galiba ben mutlu olabileceğime inanmıyorum
Bir olduğunuz durumdan nasıl çıkmanız gerektigine dair fikir istiyorsunuz bir yandan da gelen fikirler öneriler sonunda alıştım bu duruma diyorsunuz :)Nasıl mesela?
Bilemiyorum nefes egzersizleri yapcam hergün artık galibaYa sakin olur musun biraz.Hayat çok güzel bikere.Hele tatilli hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?