İç sıkıntısı

Fatma1995f

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
42
2
16
30
Selam hanımlar çok büyük bir sıkıntım var bir aylık sözlü bir kızım görücü usulü ile nisanlandim nişanlım namazlı abdestli dürüst bir insan önceden de beni seviyormuş bunları bilerek kabul ettim ama benim içime sinmeyen biseyler var pişmanlık duygusu var içimde keşke kabuk etmeseydim acele ettim gibi tipinde içime sinmeyen bişeyler var sizce evlilikte tip mi önemli ahlakimi ne yapmam lazım bilmiyorum çok huzursuzum..

tipi güzel olup şerefsiz olanda var. tipi kötü olup ahlakı güzel olanda. siz evlenmek istediğiniz kişide hangi özellikleri ararsınız. tercih sizin. ben bu adamı beğenmedim evlenmek istemiyorum diyebilirsiniz ama benim size tavsiyem bu zaman ahlaklı insanlar zor bulunuyor. bu adam acaba çocuğunuza bakabilir mi? sizi mutlu edebilir mi? bence bunları düşünüp öyle karar verin. vs. vs.

Hımmm bir aydır adamı tanıyorsunuz çok iyi çok dürüst biri namazında abdestinde ..

Peki.

Ya ne yiyip içip bu adamları bir ayda tanıyorsunuz yahu. . radyasyon içirip adamların içine falan mı bakıyorsunuz ...

Tipini sevmediğin adamın ahlakı bile batar adama ayrıca

Tipi derken mesela saçı mi kel boyu mu kısa göbeklimi .

İç güzellik tabi önemli ama ben dış güzelliğe de dikkat ederim, bakımlı olsun kendine özen göstersin, birbirimizin yanına yakışalım isterim. Ama şu da var sevdikce karşındakini dünya güzeli olarak görür insan sanırım sende o konuda biraz sıkıntı var, sanki bir şeyler hissetmiyorsun gibime geldi

12 senedir komşumuz olduğu için taniyorum
Komşu olmakla bir ilişki yaşamak arasında dağlar kadar fark vardır. İnsanlar yıllarca sevgili oluyor da aynı evin içinde iş sorumluluk almaya gelince değişiveriyor. Siz daha karşınızdaki adamı tanımıyorsunuz bile.... Ama şimdiden iyi biri diyebiliyorsanız size başarılar..

Neyin veya nelerin önemli olduğu kişiye göre değişen bir şey. Bakınca içinize sinmiyorsa görünüş de sizin için önemli demektir. Bunu ilerde sorun eder misiniz, ne kadar önem veriyorsunuz kendi içinizde iyi düşünüp karar vermeniz gerek.

Benden daha çok bakımlı diyebilirim o derece bakımına özen gösteriyor ama içime sinmeyen içimi kemiren biseyker var yemeden içmeden kesildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…