- 9 Mayıs 2019
- 42
- 2
- 16
- 30
- Konu Sahibi Fatma1995f
-
O değil de bir ay da nasıl tanımış ahlakını ben o kısmı çözemedim...İnsanlarla 4 şey için evlenilir
1.malı mülkü
2.soyu sopu
3.dış güzelliği
4.ahlakı
Siz ahlaklı olanı seçiniz buyuruyor Peygamber Efendimiz.
Söyleyeceklerim bu kadar.
12 senedir komşumuz olduğu için taniyorumO değil de bir ay da nasıl tanımış ahlakını ben o kısmı çözemedim...
Önceden de beni seviyormuş dediğine göre bi tanışıklık var gibiO değil de bir ay da nasıl tanımış ahlakını ben o kısmı çözemedim...
Tipi derken mesela saçı mi kel boyu mu kısa göbeklimi .Selam hanımlar çok büyük bir sıkıntım var bir aylık sözlü bir kızım görücü usulü ile nisanlandim nişanlım namazlı abdestli dürüst bir insan önceden de beni seviyormuş bunları bilerek kabul ettim ama benim içime sinmeyen biseyler var pişmanlık duygusu var içimde keşke kabuk etmeseydim acele ettim gibi tipinde içime sinmeyen bişeyler var sizce evlilikte tip mi önemli ahlakimi ne yapmam lazım bilmiyorum çok huzursuzum..
Seviyormuş Muş .. peki....Önceden de beni seviyormuş dediğine göre bi tanışıklık var gibi
Sarışın mavi gözlüTipi derken mesela saçı mi kel boyu mu kısa göbeklimi .
Komşu olmakla bir ilişki yaşamak arasında dağlar kadar fark vardır. İnsanlar yıllarca sevgili oluyor da aynı evin içinde iş sorumluluk almaya gelince değişiveriyor. Siz daha karşınızdaki adamı tanımıyorsunuz bile.... Ama şimdiden iyi biri diyebiliyorsanız size başarılar..12 senedir komşumuz olduğu için taniyorum
İç güzellik tabi önemli ama ben dış güzelliğe de dikkat ederim, bakımlı olsun kendine özen göstersin, birbirimizin yanına yakışalım isterim. Ama şu da var sevdikce karşındakini dünya güzeli olarak görür insan sanırım sende o konuda biraz sıkıntı var, sanki bir şeyler hissetmiyorsun gibime geldi
Yok ben inanıyorum ama evlenince adamlar sevdiğine inanmıyor. Ben ne yapayımNiye ısrarla inanmıyon
İnşallah konu sahibininki inanan erkeklerdendirYok ben inanıyorum ama evlenince adamlar sevdiğine inanmıyor. Ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?