nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var bende..
bu aralar çok arttı boş şeyler düşünür oldum gece uykudan bir anda uyanıyorum ve kendimi hiç uyumamışım gibi hissediyorum
allaha şükür sağlığım yerinde, ailem yanımda, canımı sıkacak bir durum yok ama içimde bir sıkıntı var geçmiyor.. iştahımda kesildi
kafamdan çok boş düşünceler geçiyor bunu atlatmanın bir yolu var mı yoksa ben depresyonda mıyım?
dua çok etkili kızlar böyle durumlara tavsiye ederim
çünkü maneviyat eksikliği de bazen sıkıntıya neden olabiliyor(eksiksiniz demiyorum ha yanlıs anlamayın da)
dua çok etkili kızlar böyle durumlara tavsiye ederim
çünkü maneviyat eksikliği de bazen sıkıntıya neden olabiliyor(eksiksiniz demiyorum ha yanlıs anlamayın da)
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var bende..
Bu aralar çok arttı boş şeyler düşünür oldum gece uykudan bir anda uyanıyorum ve kendimi hiç uyumamışım gibi hissediyorum
allaha şükür sağlığım yerinde, ailem yanımda, canımı sıkacak bir durum yok ama içimde bir sıkıntı var geçmiyor.. Iştahımda kesildi
kafamdan çok boş düşünceler geçiyor bunu atlatmanın bir yolu var mı yoksa ben depresyonda mıyım?
altıncı hissim çok kuvvetlidir. kendimi kötü hissedince genellikle olumsuz şeyler olur. içim sıkılıyordu dün. yatmadan önce internete gireyim dedim. bi de ne göreyim sevdiğim adam facesini dondurmuş. bütün irtibatını kopardı. bende üzüntümü belli etmemek için çiçek böcek güzel şeyler paylaşıyorum. kpss iletti de ayrı bir dert. ağlamaktan helak oldum. sanırım depresyona giriyorum. insanda yaşama sevinci hevesi hiç bir şey bırakmadılar. o kadar doluyum ki anlatamam. kimsenin de anladığı yok. bazen ben ne günah işledim de bunlar başıma geliyor diyorum. aileme durumu da bilmiyor. onlara mutlu görünmekten de yoruldum.
bende eşimin ailesiyle yaşadığım için çok kötü durumdayım içim bunalıyor nefes alamıyorum o evde ve artık gezmeye gitsem o eve geri gelicem diye gezdiğimden de bişey anlamıyorum allahım nolucak böyle