İç sızısı.

Acını dibine kadar yaşadıysan artık kendine gelme zamanın gelmiştir. Kafanı dağıtacak şeylerle ilgiline boş kalmamaya çalış bir bakmışsın aklına bile gelmeyecek zamanla.

Bazıları kolay atlatır bazıları zor.
Biz zor atlatan taraftayız.
Yeni birilerine şans versene kuzum, doktorla tanıştığın sürede bi neşe gelmişti bi uğraş olmuştu.
Öyle illa evlilik niyetiyle olması gerekmiyor, buluş konuş kahve iç, bu sana iyi geliyor tekrar yap bunu düşünme şu ezikleri artık.

Geçmişle evliliğinle ilgili her eşyadan kurtul. Gözünün önünde olmasına izin verme. Kendini spora doğaya vermeye çalış. Acıklı şarkılar dinleme yabancı şarkı dinle sözlerine takılmayacağın, hayatındaki bütün acıların seni daha güçlü yaptığını özünü beslediğini düşün kendini güpgüçlü hisset, hayata dolu tarafından bakmak için çaba harca düşüncenin olumlu gücüne inan, her şey güzel olacak dersen güzel olmaya başlayacaktır. Eski eşine yenik düşmesin kalbin o seni haketseydi seninle olurdu o senin ruh eşin değildi belki başkasını mutlu edebilir mutlu olabilirler de ama seni mutlu edemedi işte. Yani sen onda mutlu olamadın. Her ilişkinin kimyası farklıdır. Kendine yapılanları affedemiyorsun anlıyorum ancak affetmediğin her şey sırtında her an taşıdığın yüklerdir,yorar seni halin kalmaz enerjini yer bitirir. O da salt iyi salt kötü değil sana yanlış yaptı evet ama bırak o mutlu olsun ya da olmasın dünyadaki herhangi birinin mutlulugu ve acısı kadar ilgilendirsin yaşadıkları seni. Öyle olmalı. Çünkü o senin hayatının adamı değil. Arkadaşlarınla ol her gün bir aktiviten olsun. Sosyal medyadan uzak kalmaya çalış. Takip etme net karar al kendine yenilme güçsüz bi kadın değilsin. Kendinle ilgili lütfen güzel hayaller kur kendine yatırım yap bakım yap bedenine ruhuna iyi gelecek meditasyon spor terapi masaj vs her şey. Klasik müzik eşliğinde kahvaltı yap mesela. Bi süre kendine çok iyi davran. Önce zor gelecek ama sonra çok hızlı güzelleşmeye başlayacak her şey. Hayatının adamı, olmasını istediğin hayatın eğer sen istersen sana gelir. Bunun için senin eski sayfayı koparıp atman lazım. Unutma hayattaki en değerli şey kendinden geçen her andır. Hayat sınırlı bi zaman parçası. Dünyada çok şey var sevilecek sevmesini bilirsen.
Dokundu halin bana. Emin ol eninde sonunda geçecek. Sen acıdan zevk almaya başlama yeter ki. Yoksa o acı en güzel yıllarını yer bitirir. Lütfen affetmenin bi yolunu bul. Bunu yapmak zorundasın. Kendin için. Kendine neden kötü davranıyorsun içten içe kendine acır üzülürken. Sana bakış açını değiştirecek profesyonel bi el lazım.

Aşık olduğun adam o mu? Sanırım biz kadınlar daha çok aşka aşık oluyor ve o aşka bir adam yapıştırıyoruz. Aşkına eski eşini yapıştırmışsın. Ama aşık oldugun adam o çıkmamış işte. Aşıksın belki hala aşka aşıksın. Ama emin ol o adam doldurmamış o yopun duyguların yerini.

mugehatun

Böyle anlatırken sevimli gibi göstermeye çalışıyorsun ama takip ettiğim kadarıyla sen bayağı takıntı haline getirmişsin.

Buraya actigin konular ve aldığın tavsiyelere de uymuyorsun.
Herkes engelle takip etme falan diyor ama sen sürekli onlardan bir haber alıyorsun.

Artık kimden haber alıyorsan daha getirmesin.

Saplantı haline dönüşürse kurtulman daha kötü olur.

Adam beni sevmemiş deyip unutmaya bakacaksın.
Sen hala gidip hayatlarını mahvetmek peşindesin. Bu cidden komik bir sey değil.

Hırs güzel bir sey değil. Hem de böyle bir konuda.

Yapacak hiçbir sey yoksa işe gir.
Yoksa kafayı yiyeceksin.

Teselli vermek isterdim ama sen o durumu aşmış farklı evreye geçmişsin.

Gerceklerle yüzleşmen gerek.

Oturup ağlıyor musun, bağırıp çağırıp rahatliyor musun napiyorsan yap ama unut artik.

Seni istemeyen insanın peşine düşme.

canim ilac kullansana doktora git takinti oldu sende ilac iyi geliyor emin ol

Ya çok enteresan, yazımın hiç bir yerinde onlardan haber aldım, onları takip ediyorum yazmamışım. Ama diyorsun ki takip ediyorsun, planlar kuruyorsun :)
Ya pardon ama bana bu adamlar bence çok sağlam kazık attılar :) Boynuzun tillahını yedim bence. Haksızlığa uğramış hissediyorum ve bu histen kurtulamıyorum, bu yüzden bir şeyler yapsam hıncım söncekmiş gibi geliyor ama yapmadım yapmamda.. Sadece hissettiğim şeyler bile beni itici mi yapıyor?

Gerçekten?

Beni istemeyen adamın peşinden koşmuyorum ben. İsteseydim ya da istesem evet gider hayatlarını mahvetmeye çalışırım ama öyle bir şey yapmıyorum. Sadece yaşadıklarımdan dolayı acı çekiyorum ve anlayamıyorum yaa..
Okadar.

Diğer konularında hep yazıyordun müge.
Doğum yapacağı hastaneyi bile öğrenmek istesen öğreneceksin yani. Daha ne yazman gerekiyor ki.

Pesinden koşmak yollara düşmek demek değil.
Sürekli aklında tutmakta ayni şeyi ifade ediyor.

İsteseydim yapardım diye bir sey yok. Zaten istiyorsun. İntikam almakla dolmuş için ama sırf yakıştıramadığından mı bilmiyorum bir sey dizginliyor iste.
Ya da biz burada değmez, onların seviyesine düşme falan diyoruz da tutuyorsun kendini.

Herkes acı çekiyor. Sen bu acıyı takıntı haline getirmeye başladın.
Acı çekiyorsun diye söylediğin her şey doğru değil. Mahvedip ne yapacaksın ki zaten? Ne yapabileceksin. Alt tarafı gidip rezillik çıkarırsın oda çıkardığınla kalırsın.

Psikologa mi gidiyorsun psikiyatre mi ?

Buraya yazdıklarını da anlat.

:))) gerçekten pes.
Anlatırım tamam.
İyi geceler.

Ryan nasıl tatlı bir adam :) diğmi :)

bende böyle olmaktan korkuyorum. gecmis konusunda herzaman hassas olmusumdur zaten. düşünmemeye önüme bakmaya calisiyorum artık.

ama esimden ayrilirsam geçmişi dusunmemek o kadar kolay olmaz gibi. oglumda var üstelik. sürekli geçmişi hatirlayacagim bisi olur.

2 gundur git geldeyim. cesaret de edemiyorum ama bodoslama dalip alisadabilirim diyorum.

bosanmak kolay değil. arkadasimdan biliyorum. cok uzun zamandir ayrikmak istiyordu esini sevmiyordu ve cok güçlü kati da bi kizdi. 1-2 yil sanirim kendine gelemedi. sonra atlattı. en son erkek arkadasi falan vardi.

umarim sizde en yakin zamanda atlatirsiniz.

Durumun zor Allah kolaylık versin canım banlıydım bi önceki konunu okuyup çok üzülmüştüm ama artık önüne bak lütfen boşuna üzüyorsun kendini sende yeniden evlenip bir bebişin olur elbet geçmişi unut yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…