- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi cesurkiz39
teknik bir detay yazayım madem bilinmiyor bu konu.
pitbulların çeneyi kilitlediği tamamen bir efsane. aslında çenelerini kilitlemezler arada hep bırakıp ısırırlar sadece gözümüzle takip etmemiz imkansızdır ve bu nedenle hiç bırakmadığını düşünürüz.
bu bilginin ışığında ısırmış bir pitbull varsa arka ayaklarınndan tutup ayakları havaya kaldırmalı ve çekmeliyiz. ağzını açtığında tekrar ısırmak için güç bulamaz ve geriye çektiğiniz için ısırmayı sürdüremez.
bu gibi durumlarda hayvanlara vurmak olay mahalinin çok yakınında durmak böylesi yöntemler kullanabilen deneyimsiz insanlara çok pahalıya patlar. bu yüzden de köpekler yasaklı. adam almış köpeği eğitememiş ısırınca da kaynar su döküyo üstüne. evlere şenlik bir durum.
Tintin hiç bir yerde pittler bırakır ama sanıyelik olur bziler göremeyiz diye bir şey okumadım, lütfen bana makale yollarsan sevinirim.ayrıca arka ayaklarından tutup havaya kaldırmak içinde aynı şeyi istiyorum. Çünkü bu yazdığını geçen eksi sözlükte de okudum, orada da bu konu hakkında makale bilgi vs yoktu, fikir beyan etmişlerdi. Benim okuduğum küçük bazı köpekler ısırır bırakır tekrar ısırır. Alman kurtları ısırır ve koparma parçalamak hareketi yapar, pitler ısırır ve bırakmaz.