Başka bir başlık altında benzer bi konudan söz etmiştim. 3 aylik sözlüyüm fakat sözlüm ile ailesinden dolayı sürekli tartışıyoruz kavgalar bitmek bilmiyor. Ailesi çok baskıcı kadın kısmı gezmez tozmaz çalışmaz kapanır evinde oturur diyor. Sözlüm lisans mezunu daha aydındır daha açık görüşlüdür diyordum,ki öyle bi izlenim vermişti basta da, çok kısa bi süre ıçinde evlenme kararı aldık. Isteme söz vs. 1 ayı buldu hemen hemen 1 aydan az bi süre konuştuk ve ailesini gönderdi babamla konuşmaya. Ailelerimiz arasında pek fazla bi fark yok diyim siz anlayınAma ben hep okumak için çalışmak için savaştım ve bi şekilde liseyi bitirip ünv ye hazırlandım ilk snvda sonuç kötüydü gidemedim derken geçen yaz tatili sonunda bi ise girdim 7 ay kadar çalıştım. Tanıştıktan sonra bana kapan ve işten ayrıl dedi o zamanlarda ki aile baskısı psikolojik baskilar yüzünden kabul ettim simdi ise tanıdıkça pişman olduğum kanısına varıyorum. Yüzüğü atmak istesem olmayacak ailem kabul etmeyecek evlenirsem daha kötü olacak herşey. Evden ayrılmak istiyorm fakat kalacak bi yer ayarlamam lazım önce. Bi yandan da annemi düşünüyorum ne yapar ben gidersem ya babam ona yüklenirse birşey yaparsa diye korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum nereye gidebilirim onu hic bilemiyorum güvenemiyorum da kimseye...
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanma misali sıkışmış hissediyorum.