Orda da devam keee gizli odacıklarda hahahah
vala inşallah öyle olmuştur şu sıralar rüyalarında herkes beni görüyor zaten ya hamile ya ultrasonda falan hayra çıksın inşallah

Sana söylemedim mi aynı yerdeyiz

İyiler her gün ki gibi yaramazlık seninki karnında benimkiler dünyada yaramszlik yapıyorlar
Hahahah sormaa kuzu benimki karnımda cok fenaa bogazıma tıkandı agzımdan çıkıvericek gariiii acayip dayadı şuan zor nefes alıyorumm inmeyede hiç niyeti yok kafaası çoo fena dayıyo geriliyo sanki ama acayip acıyo kemiğim

Üfff son haftalar diye bişey var çok zor geçiyor alllah yardımcın olsun ama doğumdan sonra kendini kuş gibi hidedeceksin diceksin ki ben neymsiim böyle

Reactions: Jou
Üfff son haftalar diye bişey var çok zor geçiyor alllah yardımcın olsun ama doğumdan sonra kendini kuş gibi hidedeceksin diceksin ki ben neymsiim böyle
Hahaha öylemiii bi rahatlama geliyorsa iyii
Bakalımm anestezi uzmanıyla salı mı gorüscem perşembemi neler olcakk

Heeee otur otur totomuz ağrıdı zaten yaa
Kim oturuyor da şahsen benim totim oturmaya hasret kaldı
Tarih tam belli değil balım doğum şekli de belli değil normal gidiyor her şey ama bakalım
Ayy o şişlik uzun bir süre gitmiyor kuzum ya
İnşallah tutunuyordur balım Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin ister istemez aklından çıkmıyor zaten başka şeyler ile meşgul olsan da sürekli bir yarın onu düşünüyor

Hahahaha vallaha ben oturuyorum sırff kocimm uyanmasın diye mışıl mışıl uyusun diye ses etmeyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…