Yaaaa kıyamammm

Eminim korkuyorsundur ama Rabbim kolaylığını verir biiznillah üzme kendini
Doğumda annegil de olacakmış büyük destek olur Allahn izniyle Bi al kucağına sağlıkla
Dövme benii Evdeyim ya diziye başladım onu izlerim etiket olmadıkça girmek aklıma gelmiyor
Hımmm öle diyorsun n kocanın başını da salıvermüyon demi bırakma sakın n o çocik gelinceye kadar

Yaaaaaa ama yaaaa aceleye geldiği ama yaaa,

Nasıl gidiyor işşşş kocini özlüyon mu akşama kadar
Banne banne

Takılıyorum guzummmmm tabiki de mecbur değilsin böyle birşey varmı

Ama cidden seni sorcakrtim transfer olayını ne zaman sorna test yapman gerekiyor diye çok heyecanlıyım senin için ve birde arkadaşım daha var onun içinde

Korkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokk
Evet kv le annem olcakk zaten 2 hafta kalır dönerler bende anca toparlanırım sezaryen olacağım için

Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişe Biraz tatil etsin adam orda hahahah

Sense yorma kendini sanki başka gün yok yavaş yavaş yap kurbikim❤
Aynen parem bugün boş boş dolanıyorum
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diye iyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun
İnşallah bitanemm Dua et bana hayirlisiyla atlatayim şu yarini. Sağlicakla inşallah..
Allah iyilik versin guzumm
Yaaa yarın doğum mu hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun

Heeee otur otur totomuz ağrıdı zaten yaa

1 haziran
Barıştık mı
Korkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokk
Evet kv le annem olcakk zaten 2 hafta kalır dönerler bende anca toparlanırım sezaryen olacağım için
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah
Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişe Biraz tatil etsin adam orda hahahah
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin
Kocami istersem görüyorum özleyemiyorum
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm
Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabayaaa heyecan yok aslında da korku daha çok

Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Kasığımdaki şişkinlik ağrı hiç geçmedi sanki 1 aylık hamile gibi
Aaaa canım sen hamilemiydin ? MashaAllah
Allah mı söyletti acep Fatmazell

Barışmak nedemek datlummmm hiç kusmedimmki aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…