- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Yaaaa kıyamammmOyyy vallahaa kuzuu sevgi pıtırcığımdırr normaldee biliyosun buara heyecan doruktayım gün yaklaştıkça evi hallediyorum biyandan cumartesi annemler gelcek haftaya baya telaşım var benim buhafta bitti nerdeysee arada ağrılarım varr allahın izniyle doğurupta lohusayıda biran once atlatsam yeter banaa
Haziran annelerindede doğumm var birde orda destek tesellii
Hımmm öle diyorsun nDövme beniiEvdeyim ya diziye başladım onu izlerim etiket olmadıkça girmek aklıma gelmiyor
Ben neden yooooooooouuuuummmmmnörüyonuz lennnnnnnnnnnnnnn
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
MssPARE
@madammor
@ozo1907
@Lna16
İş aş iştr ne olsun sennörüyonuz lennnnnnnnnnnnnnn
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
MssPARE
@madammor
@ozo1907
@Lna16
Yaaaaaa ama yaaaa aceleye geldiği ama yaaa,Ben neden yooooooooouuuuummmmm
Halbuki buraya seni sormaya gelmiştim
Nasıl gidiyor işşşş kocini özlüyon mu akşama kadarİş aş iştr ne olsun sen
Banne banneYaaaaaa ama yaaaa aceleye geldiği ama yaaa,
Nasıl gidiyor işşşş kocini özlüyon mu akşama kadar
Korkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokkYaaaa kıyamammm
Eminim korkuyorsundur ama Rabbim kolaylığını verir biiznillah üzme kendini
Doğumda annegil de olacakmış büyük destek olur Allahn izniyle Bi al kucağına sağlıkla
Hımmm öle diyorsun nkocanın başını da salıvermüyon demi bırakma sakın n o çocik gelinceye kadar
Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişeYaaaa kıyamammm
Eminim korkuyorsundur ama Rabbim kolaylığını verir biiznillah üzme kendini
Doğumda annegil de olacakmış büyük destek olur Allahn izniyle Bi al kucağına sağlıkla
Hımmm öle diyorsun nkocanın başını da salıvermüyon demi bırakma sakın n o çocik gelinceye kadar
Yaaaaaa ama yaaaa aceleye geldiği ama yaaa,
Nasıl gidiyor işşşş kocini özlüyon mu akşama kadar
Aynen parem bugün boş boş dolanıyorumSense yorma kendini sanki başka gün yok yavaş yavaş yap kurbikim❤
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadarNe yaptınnn
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diyenörüyonuz lennnnnnnnnnnnnnn
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
MssPARE
@madammor
@ozo1907
@Lna16
Yaaa yarın doğum muİnşallah bitanemmDua et bana hayirlisiyla atlatayim şu yarini. Sağlicakla inşallah..
Allah iyilik versin guzumm
Aaaa canım sen hamilemiydin ?Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişeBiraz tatil etsin adam orda hahahah
Heeee otur otur totomuz ağrıdı zaten yaaAynen parem bugün boş boş dolanıyorum
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diyeiyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun
Yaaa yarın doğum muhadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Amann soğumayın birbirinizdenKocami istersem görüyorum özleyemiyorum
Yok kizz ne hamilesiii 1 ay memleketine gidiyoda orda fazla yanaşamıcazz hiç diyor yaniiAaaa canım sen hamilemiydin ?MashaAllah
salmaaaSalmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişeBiraz tatil etsin adam orda hahahah
Iyiyim kuzum pazara gittim geldim uğraşıyorum yavrum çay yaptım bahçede keyif yapayım sen nasılsın yavrisnörüyonuz lennnnnnnnnnnnnnn
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
MssPARE
@madammor
@ozo1907
@Lna16
1 haziranBanne banne
Takılıyorum guzummmmm tabiki de mecbur değilsin böyle birşey varmı
Ama cidden seni sorcakrtim transfer olayını ne zaman sorna test yapman gerekiyor diye çok heyecanlıyım senin için ve birde arkadaşım daha var onun içinde
Barıştık mı
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallahKorkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokk
Evet kv le annem olcakk zaten 2 hafta kalır dönerler bende anca toparlanırım sezaryen olacağım için
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsinSalmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişeBiraz tatil etsin adam orda hahahah
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksammKocami istersem görüyorum özleyemiyorum
Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabaAynen parem bugün boş boş dolanıyorum
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diyeiyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun
Yaaa yarın doğum muhadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Allah mı söyletti acepAaaa canım sen hamilemiydin ?MashaAllah
Ahh ahhh keşkeeAaaa canım sen hamilemiydin ?MashaAllah
Barışmak nedemek datlummmm hiç kusmedimmki aşk olsun1 haziran
Barıştık mı
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm
Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabayaaa heyecan yok aslında da korku daha çok
Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Kasığımdaki şişkinlik ağrı hiç geçmedi sanki 1 aylık hamile gibi
Allah mı söyletti acepFatmazell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?