ah kıyamammmm iyisinizdir hepiniz inşallah ben de öyle 1 ay hastanelerde araştırıldı işte git gel. tüberküloz oldum maalesef tedavi görüyom kuzum
İyiyiz çok şükür canım kayınvalidem ameliyat olcak safrakesesindeN. Benimde tedavi süreci devam ediyor.

Aa çok gecmiş olsun canım benim hiç endişe etme babamda oldu benim atlattı gitti çok şükür eskisi gibi korkulacak bir hastalık değil

hayırlı cumalar ciceklerim güzellikler bizimle olsun
hayırlı cumalar cnm

Bu mucize nerde
bir mucizee nerdesin sen çabuk gel hele
pareeemmmmmmmmmmmmmmm
en son sabaha karşı girmiş bu bir mucizee
acaba sabaha karşı nabıoduuuuuuuuuuuuu
nabıoduuuuuuuuuuuuuuu

Cancazim çok duaya ihtiyacım var,bana dua edin. Hayırlı cumalar
yaa kıyamam sana kirazımmmmmmmmmmm
herşey güzel olacak dualarımız seninle

Hahahah emzikli pohluuu bak şuan senin için çektim isırabilirsunnnnn

Eki Görüntüle 3104252
yaa kurban olurum
Rabbim ayağına taş değdirmesin inşallah

Adı yok adsız minnak adam diyebiliriz ona
Kız yanlış anlama ifşa olcam gari her pohumu paylaştım çevremdekiler hala tüp bebek olayını bilmiyor. Bilmelerini de istemiyorum o yüzden
şu ikinci msjı okuayan kadar diğerini alıntılamıştım
nasıl yağğğniiiiiiiiiiiiiii
kimliği çıkmadımı die bir soru soracaktım saftiriko ben

Hepimizin cuması mübarek olsun olsun hanımlar
hayırlı cumalar cnm

Aminn canomm

Nasılsın canım

Canim canım canim canim

Naberrr balımmm
Napıyım canım valla girip böyle okuyamıyorumki sayfa sayfa etiketlere bakıyorum sadece çıkıyorum o yüzden denkleşemiyoruz işte anneme geldim bugün senden naber nasılsın almiş hanım nasıl

çok geçmişler olsun canım senin tedavin nasıl gidiyo

evet şükür canım korkmuyorum zaten ilaçlarla tedavi oluyorum işte. bir şeyim yok şükür

çok geçmişler olsun canım senin tedavin nasıl gidiyo

evet şükür canım korkmuyorum zaten ilaçlarla tedavi oluyorum işte. bir şeyim yok şükür
Ben bebelerden haber bekliyorum canım güzel haber gelirse histereskopi olcam

Evet canım babamda birkerede 11 tane falan içerdi sonra sonra düştü ilaçlr geçti gitti çok şükürde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…