Hahahhaaha aman amanYaş farkı olmasaydı
Seni kardeşime alırdım
Ama sende uyuyonnnnn
Sen beni öldürecen ya
Nie kız benm gibi görümcen olur işteHahahhaaha aman aman
AaaaNie kız benm gibi görümcen olur işte
Kardeşimde mühendis üstüne bide yakuşuklu
Uzun boylu panter
Kaç yŞndasn paremAaaa
Ne diyorsun hadi anlat
Bunu sormayaydın iyiyidiKaç yŞndasn parem
Onun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmekBunu sormayaydın iyiyidigörümce değilmisin en olmadık yerden sordun
Tekrar dönüştemi düşünüyorsun canımTr ye gittim geldim canım prof. herşey normal bakalım öyle
İç iç sonra tuvaletten çıkamaiçeceğim canım içeceğim hem de sabahlara kadar
Ama çok sıcak napimYaş farkı olmasaydı
Seni kardeşime alırdım
Ama sende uyuyonnnnn
Sen beni öldürecen ya
Hahahah yok beaa yarımsaat uyuyo gibii buara kucak istiyo yoksa muzik acıp dururdu bende ederdim yemeğiiUyurkendemi yetişmiyo
Dokunmagğğ olmasaydı yazın vallaha sen dut olduğu anlamazdımAma çok sıcak napim
GörümceeğğğğBunu sormayaydın iyiyidigörümce değilmisin en olmadık yerden sordun
Seninle gezdikte sankiOnun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmek
Dokunma duruyo mu kız kaldırdım ya ben onuDokunmagğğ olmasaydı yazın vallaha sen dut olduğu anlamazdım
Hahhaha bak hele plana yine de iyi niyetli görümce gezmek için istiyorOnun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmek
Atak dönemi falna belkide kuzu geçerdir inşallahHahahah yok beaa yarımsaat uyuyo gibii buara kucak istiyo yoksa muzik acıp dururdu bende ederdim yemeğii
Geldimmm kuzummm sonra Türkiyedelilerle konuşma görüntü saatiydii ahanda şimdii burdayım ama birazdan giderim ev benii beklerKız sen nerdesin hele de bana
Aynenn cano dun oyleydi bugün iyi uyuduAtak dönemi falna belkide kuzu geçerdir inşallah
Dung ördümDokunma duruyo mu kız kaldırdım ya ben onu
Günden güne büyüyor annesini üzmeyecek kızcemizAynenn cano dun oyleydi bugün iyi uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?