Hahhaha bak hele plana yine de iyi niyetli görümce gezmek için istiyor
Ya hizmet etdirseydi
Yok kız minnoş yüreği kaldırmaz o kadarını
Ama bi kere gıcık olduysa kaç
Geldimmm kuzummm sonra Türkiyedelilerle konuşma görüntü saatiydii ahanda şimdii burdayım ama birazdan giderim ev benii bekler
Aa nereye gidyonnn daha dedikodu yapacaktik
Oyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yanii keşkee epey paramiz olsada hergün dışardan söylesem ne iyi olurdu kizz
Ay insana bi tiksinme geliyor bi yerden sonra ondan da
En iyisi yemek getirip bebeyle oynayan hayırlı komşular akrabalar

Allah kolaylık versin güç kuvvet versin bitanem benim

Evett oda güzell olurduu nerde bend eo komşuu sitede neolursa olsun iyi komşu çikmıyor bitane vardı oda mecburen taşındı silivriye
Amaann tiksinene kadar yesem dişardan sonra evden devam etsem dışarda yemeye bile korkar oldum neyin nekadar olduğunu bilmiyosun bilerek gidiyoduk zamüstüne hersey zam restauranttan 300le çikarizz yanii 100lirayla çikıyoduk

Ne zaman biticek bu yoğunluk
İnşallaah ağustos sonuna doğurgan bayan gelirse ben çıkcam parem
Minikkuşum ne yoğunluğu bu
İş yoğunluğu kuzum benim yanımdaki kız doğum yaptı bütün işleri bana kaldı
Bi de öyle çatallı ki işleri süt yem gübre inş malz kömr arpa ticareti aklına ne gelirse

Yarın son gün kız hadi pazartesi rahatsın mucizemmm❣❣

Sitelerde zor o isler ya artık kimin ne olduğu belli değil herkes selam vermeye bile korkuyor birbirine
Yemeğin de parasından ziyade artık içine ne konduğunu da bilmiyoruz valla
Ben lohusayken bıkmistim iyi ki de bikmisim şimdi çok pahalı

Reactions: Jou
Oyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yanii keşkee epey paramiz olsada hergün dışardan söylesem ne iyi olurdu kizz
Amann dışarıya paramı dayanır be canım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…