Oyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yaniiGünden güne büyüyor annesini üzmeyecek kızcemiz
Allah için bebeleri bırakacak bir yer bul anan hariçGörümceeğğğğ
Görmim seni ömrümceeee
Seninle gezdikte sanki
Yok kız minnoş yüreği kaldırmaz o kadarınıHahhaha bak hele plana yine de iyi niyetli görümce gezmek için istiyor
Ya hizmet etdirseydi
Aa nereye gidyonnn daha dedikodu yapacaktikGeldimmm kuzummm sonra Türkiyedelilerle konuşma görüntü saatiydii ahanda şimdii burdayım ama birazdan giderim ev benii bekler
Ay insana bi tiksinme geliyor bi yerden sonra ondan daOyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yaniikeşkee epey paramiz olsada hergün dışardan söylesem ne iyi olurdu kizz
amin kuzum da asma suratını. o kadar çabuk geçiyo kiii
Eki Görüntüle 3104194
@ASSOSyal
@Hogwartss
[USER=1013603]@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
Nosking
@Semra12345
Wilma11
Le insan yavruları ben sürünüyorum sabah 8 akşam 7 veya 7 çeyrek mahvoluyom şu zaman geçse bitse de çıksam Bi bunlara can dayanmaz
Allah kolaylık versin güç kuvvet versin bitanem benimLe insan yavruları ben sürünüyorum sabah 8 akşam 7 veya 7 çeyrek mahvoluyom şu zaman geçse bitse de çıksam Bi bunlara can dayanmazköpek gibi çalışıyo insanlar saat 7 olmuş adamlar malzeme dağıtmaya gitti
Amin parisimAllah kolaylık versin güç kuvvet versin bitanem benim❣
Ne zaman biticek bu yoğunlukAmin parisimsizinle lak lak yapmayı özledim öyle yoğun ki anlatamam bıktım Bi haftada
Evett oda güzell olurduu nerde bend eo komşuu sitede neolursa olsun iyi komşu çikmıyor bitane vardı oda mecburen taşındı silivriyeYok kız minnoş yüreği kaldırmaz o kadarını
Ama bi kere gıcık olduysa kaç
Aa nereye gidyonnn daha dedikodu yapacaktik
Ay insana bi tiksinme geliyor bi yerden sonra ondan da
En iyisi yemek getirip bebeyle oynayan hayırlı komşular akrabalar
Minikkuşum ne yoğunluğu buAmin parisimsizinle lak lak yapmayı özledim öyle yoğun ki anlatamam bıktım Bi haftada
İnşallaah ağustos sonuna doğurgan bayan gelirse ben çıkcam paremNe zaman biticek bu yoğunluk
İş yoğunluğu kuzum benim yanımdaki kız doğum yaptı bütün işleri bana kaldıMinikkuşum ne yoğunluğu bu
Yarın son gün kız hadi pazartesi rahatsın mucizemmm❣❣İnşallaah ağustos sonuna doğurgan bayan gelirse ben çıkcam parem
İş yoğunluğu kuzum benim yanımdaki kız doğum yaptı bütün işleri bana kaldı
Bi de öyle çatallı ki işleri süt yem gübre inş malz kömr arpa ticareti aklına ne gelirse
Sitelerde zor o isler ya artık kimin ne olduğu belli değil herkes selam vermeye bile korkuyor birbirineEvett oda güzell olurduu nerde bend eo komşuu sitede neolursa olsun iyi komşu çikmıyor bitane vardı oda mecburen taşındı silivriye
Amaann tiksinene kadar yesem dişardan sonra evden devam etsem dışarda yemeye bile korkar oldum neyin nekadar olduğunu bilmiyosun bilerek gidiyoduk zamüstüne hersey zam restauranttan 300le çikarizz yanii 100lirayla çikıyoduk
İzin yok ki bebem haftasonu da çalışcamYarın son gün kız hadi pazartesi rahatsın mucizemmm❣❣
Amann dışarıya paramı dayanır be canımOyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yaniikeşkee epey paramiz olsada hergün dışardan söylesem ne iyi olurdu kizz
Özgem nasılsın var mı bebişler den Bi haberAmann dışarıya paramı dayanır be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?