Heyyy kızlarrr
Napıyonuz özledim siziii
Of etiketler de değişmiştir kesin
Bakalım şansımızı deneyelim
MssPARE parem değiştirmez
Minnoş daMinnosprenses
@Cookiie
Jou @Nane Limon Kabugu @DuT nerde bu dut adı ne yine sarı bezde mi kaldı yoksa
@bir mucizee mucimmmm
@ASSOSyal
Ya etiketleme işi ne zorlaşmış ay
Reklamlara tıkladjm tatile gidiyordm az daha
Dur bi klavye ya
karamel Latte
Devamk 2. Parttaekrana sığmıyokkk
BendeeeHaha doğru ya sen erken uyuyon ay minnoşum çkk özledim sizleri
Elçommm nasılsın kuzumm
Ballı minnoşummm salonu temizlicem ama kıçımı kaldıramadımmElçommm nasılsın kuzumm
Ahh kuzum hadi kalk öğleden sonra kahve sohbeti yapıcazBallı minnoşummm salonu temizlicem ama kıçımı kaldıramadımm
Napıyon nasjl gidiyo.Bendeee
Oğlumda huysuzz dişi geliyo uykusuzumm daha az önce içtim kahve ama yetmediAhh kuzum hadi kalk öğleden sonra kahve sohbeti yapıcaz
Napemm.bacikoo 2çocuk zor vallahaa kızıma yetememek arkadaş istiyorum diyo park diyo ama söz dinlemiyorki parklara birinin pesinden gidiyor hangi birine kontrol edeyim osa var vallaha getiremem kaybederim almirayı ağladığık günler olduu çok üzülüyorum hiç böyle yaşayacağımı düşünmemistim ne bileyiim etrafımdada ne duydum ne gördüm anca eşim.haftasonu evde olunca yapıyoruz bunlarıNörün gı halaycı başı
Len dutt yine bombesin hee
O ne profil gı
BurdayımBurdamısın bacım
İyiyim minnoşum sen nasılsın. Toparladım baya bi. Geçinip gidiyoruz işteAhhh bebeğim sana uzun zamandır nasılsın diye soramadım🌫
Benim de pek farklı değil canım. Gün nasıl başladı bitti anlayamiyorumMaşallah kız biz bi taneyle yaşam savaşı veriyoz
Canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsünYaa denkleşememişiz demekiyiyim minnoşum sen nasılsın nasıl gidiyo
Gıızzz öldüm mü galdım mı bi sor yaavv
Kız canım 4 aylıkKk nın demirbaşlarıbiz devamsızlıktan sınıfta kalıyoruz arada
Yaa off bebiş koktu buralarkaç aylık kuzum nen olmuştu kız mıydı oğlan mı
Seni biliyorum ya aşkoo vallahaa hiç durduğun yok ondan yazamıyorumGıızzz öldüm mü galdım mı bi sor yaavv
Gıızzz öldüm mü galdım mı bi sor yaavv
Şaka takılıyom canoo sanaSeni biliyorum ya aşkoo vallahaa hiç durduğun yok ondan yazamıyorum
Hayat şartları malum ne öldürüyor ne yaşatıyorölmedim ama yaşamıyorum da
Buna şükür rutin nimettirHayat şartları malum ne öldürüyor ne yaşatıyorSağlık olsun be dutummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?