Başka çare yoohhhDoğru canım o zaman seneye kadar sıkcak dişibi almira
Benim 2 den sonra defter kapandı3. Ne zaman
De get ben premium paketine geçtim artıkBenim 2 den sonra defter kapandı3cuyu sen yap ilk sen yapman lazımmmm
O yüzden tadini çıkar bu paçana memene yapışmalar son bulcak elbetAayyy cidddiii hahahahahaevettt bide o varrr karıyı buldumu anayı cukk gibi bırakırlar
Kız öyle deme bende kapattimdi defteriDe get ben premium paketine geçtim artıkdaha allah isteyene versin
Geçen sene çok istedim nasip olmadıKız öyle deme bende kapattimdi defteriyırtık dondan çıkıverdi sürprizzz
Hayırlısı gülümm. Ben de defteri mühürlettim artik olmaz diye düsünüyoreGeçen sene çok istedim nasip olmadıbu sene vazgeçtim
Ayy köpüğe bak benim hiç köpük möpüj kalmadı
Ellerine sağlık canım güzel olmuşAyy köpüğe bak benim hiç köpük möpüj kalmadı
Seninki kadar değil canım afiyet olsunEllerine sağlık canım güzel olmuş
Hemde nasıl teyzesiiMaşallah mis kokuludur şimdi
Amin canım cümlemizinkiniAllah bağışlasın canım
Çok şükür aşkom iş güçNapıyon nasjl gidiyo.
O halde dınlen el çocum❤kahveni, yapOğlumda huysuzz dişi geliyo uykusuzumm daha az önce içtim kahve ama yetmedi
Napemm.bacikoo 2çocuk zor vallahaa kızıma yetememek arkadaş istiyorum diyo park diyo ama söz dinlemiyorki parklara birinin pesinden gidiyor hangi birine kontrol edeyim osa var vallaha getiremem kaybederim almirayı ağladığık günler olduu çok üzülüyorum hiç böyle yaşayacağımı düşünmemistim ne bileyiim etrafımdada ne duydum ne gördüm anca eşim.haftasonu evde olunca yapıyoruz bunları
Bende iyiyim balım bıraktığınız gibiİyiyim minnoşum sen nasılsın. Toparladım baya bi. Geçinip gidiyoruz işte
Maşallah maşallah ❤ büyüdü ya biz gelmesini beklerkenÇok şükür kuzum iyi işte yaramazlıklara başladı
ŞuanSaat kaçtaaa
Afiyet olsun balımmm geliyorum hemen❤Eki Görüntüle 3679427 Haydii nerdesinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?