Oyy yerim onu ben tam olarak ne kadarlık oldu kuzum yaşına girdi mi kız anamm o kadar oldu mu
Bizim 2 doğum günümüz var kurabiyem ahaha bi doğduğu tarih bide doğmaso gereken tarih 3 ay önce doğduğu tarihe göre yaşına girdi. Dünde doğması gereken tarihe göre yaşına girdi yani tam 1 yaşında şuan

Kardeşiyle oyun kuymuyolarmı elcomm

Oynuyoda almira kendine göre arkadaş istiyor birseyler yapmak istiyor yigit ali anca yırt parçala sadece kovalamaca oynayabiliyor seneye vericem anaokula tam hazirr
Oyy biri kız cocupu biri erkek cocuğu işte oyunları bile başka
ver ver bencede. Hatta şimdi oyun gruplarına denesene bide canım

Sennonu bu bırah ta 2 ci bebe nezaman

Oyy biri kız cocupu biri erkek cocuğu işte oyunları bile başka
ver ver bencede. Hatta şimdi oyun gruplarına denesene bide canım
Kimsem yok ya burda oğlanı kime vericem biri bakcakki kızımı getireyim bekleyeyim oda yok
oyun gruplarınada çok pahalıı bee

Iyiyimm oğlum nazlandı anca uyudu zaten oğul anası olmak cidden çok zor yapıştı bana sapık gibi memelerimi okşuyo geliyolar bağaaaaa
Ne sandın laaa Ömer ne diyo bana benim minnağı emzirirken, anne sütünün tadi çok güzeldi hala hatirliyorum hani em desem emecek Meryemin umru degil coktan unuttu kardeş emsin diyo oğlan anaya yapışık oluyor taaa ki büyüyüp sevgili yapana kadar bence sora al eline mendili ağla hüngür foşur

Aayyy cidddiii hahahahaha evettt bide o varrr karıyı buldumu anayı cukk gibi bırakırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…