- 8 Kasım 2019
- 20.897
- 37.002
- 598
Çok şükür kuzum iyi işte yaramazlıklara başladıİyiyim balım çok şükür bende aynı işe git gel devambebito nasıl❤
Bizim 2 doğum günümüz var kurabiyem ahaha bi doğduğu tarih bide doğmaso gereken tarihOyy yerim onu ben tam olarak ne kadarlık oldu kuzum yaşına girdi mi kız anamm o kadar oldu mu
Saat kaçtaaaAhh kuzum hadi kalk öğleden sonra kahve sohbeti yapıcaz
Kardeşiyle oyun kuymuyolarmı elcommOğlumda huysuzz dişi geliyo uykusuzumm daha az önce içtim kahve ama yetmedi
Napemm.bacikoo 2çocuk zor vallahaa kızıma yetememek arkadaş istiyorum diyo park diyo ama söz dinlemiyorki parklara birinin pesinden gidiyor hangi birine kontrol edeyim osa var vallaha getiremem kaybederim almirayı ağladığık günler olduu çok üzülüyorum hiç böyle yaşayacağımı düşünmemistim ne bileyiim etrafımdada ne duydum ne gördüm anca eşim.haftasonu evde olunca yapıyoruz bunları
Dutumm enercine hayranım teşekkür ederim inşallah benimde bir kızcem olduCanım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
Öyle çok şükürBuna şükür rutin nimettir
Oynuyoda almira kendine göre arkadaş istiyor birseyler yapmak istiyor yigit ali anca yırt parçalaKardeşiyle oyun kuymuyolarmı elcomm
Iyiyimm oğlum nazlandı anca uyudu zaten oğul anası olmak cidden çok zorŞaka takılıyom canoo sanaYazışıyok zaten wthspda nasilsin bakalim görüşmeyeli
Oyy biri kız cocupu biri erkek cocuğu işte oyunları bile başkaOynuyoda almira kendine göre arkadaş istiyor birseyler yapmak istiyor yigit ali anca yırt parçalasadece kovalamaca oynayabiliyor seneye vericem anaokula tam hazirr
Sennonu bu bırah ta 2 ci bebe nezamanBizim 2 doğum günümüz var kurabiyem ahaha bi doğduğu tarih bide doğmaso gereken tarih3 ay önce doğduğu tarihe göre yaşına girdi. Dünde doğması gereken tarihe göre yaşına girdi yani tam 1 yaşında şuan
Kimsem yok ya burda oğlanı kime vericem biri bakcakki kızımı getireyim bekleyeyim oda yokOyy biri kız cocupu biri erkek cocuğu işte oyunları bile başka
ver ver bencede. Hatta şimdi oyun gruplarına denesene bide canım
Ne diyon kız tövbe de 2. Cocuk falan durSennonu bu bırah ta 2 ci bebe nezaman
Dutumm enercine hayranım teşekkür ederim inşallah benimde bir kızcem oldu
Doğru canım o zaman seneye kadar sıkcak dişibi almiraKimsem yok ya burda oğlanı kime vericem biri bakcakki kızımı getireyim bekleyeyim oda yok
oyun gruplarınada çok pahalıı bee
3. Ne zamanSennonu bu bırah ta 2 ci bebe nezaman
Herifin eksikliğini aratmıyo deseneIyiyimm oğlum nazlandı anca uyudu zaten oğul anası olmak cidden çok zoryapıştı bana sapık gibi memelerimi okşuyo geliyolar bağaaaaa
Ne sandın laaaIyiyimm oğlum nazlandı anca uyudu zaten oğul anası olmak cidden çok zoryapıştı bana sapık gibi memelerimi okşuyo geliyolar bağaaaaa
Aayyy cidddiii hahahahahaNe sandın laaaÖmer ne diyo bana benim minnağı emzirirken, anne sütünün tadi çok güzeldi hala hatirliyorum hani em desem emecek Meryemin umru degil coktan unuttu kardeş emsin diyo oğlan anaya yapışık oluyor taaa ki büyüyüp sevgili yapana kadar bence sora al eline mendili ağla hüngür foşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?