Tam da böyleyim dutum sabah sabah yerli malı için kızarttığım böreklerin yağ kokusu ve uykusuzluğun beni getirdiği hal
Ay evet parem ya onlar çocuklardan da zor valla yaAynen toplasıyoruz
Yine de o deli hallerimizi özledim kurbikim
Hahhahah giderken beni de alın inanın büyüklerin çocukluğu apayrı
Bende böyleyimmm
Hahah evet coo ya hadi ikinciyi yapalım dedim kandırdım o yaptı ben şimdi onu izliyorumNapsın oda haklı sütten ağzı yanan misali
Günaydın canımGünaydın kızlar
Kandırdın heeeee vayy hınzırrrHahah evet coo ya hadi ikinciyi yapalım dedim kandırdım o yaptı ben şimdi onu izliyorumönden onu gönderim Bakırköy'e bi ortamı kursun arkasından gideriz Jou
Bende almirada emziriyordumm konuşturmayın bağa şindiNapsın oda haklı sütten ağzı yanan misali
HahahahahahaHahsh Bakırköy'e giriş yapcaz az kaldıgeçen ilçesine kadar gittim. Söyleye söyleye en son hastaneye değil ama ilçesine geldik dedim
Bi kahve bi burası oyüzden dedumBitti bahçe sağlık sıhhat isleri vardı onlarda bitti
Sen niye şaşırdım.kiz
Yavrular büyüdü mü ne yaparlar oğlan kız
Ahaha yaa dimi kurabiyemHahah evet coo ya hadi ikinciyi yapalım dedim kandırdım o yaptı ben şimdi onu izliyorumönden onu gönderim Bakırköy'e bi ortamı kursun arkasından gideriz Jou
Hahhaha hemen iki yer mi bi ara sitenin her yerindeydin elcomBi kahve bi burası oyüzden dedum
Oğlum iyi çok şükür ablasına çekmemiş hayatta en zor şey istahsız bir çocuk artık hicbirşeye tahammulum kalmıyo öyle söyleyeyim sabırlı biriydim beni çok değiştirdi herseye sinirleniyorum dün ağladım seçiyo yemek çok yoruldum
Sorma valla çocuğuna bi kızarsın onuda yapamıyorsun haklisiniz deyip geçiyorsun Allah basımdan eksik etmesin yatırmasın muhtaç etmesin kurbikimAy evet parem ya onlar çocuklardan da zor valla ya
Iyiler şükür fiziğe gittik dün bittiİyiyim çok şükür paremsen nasılsın, annen, baban nasıl
Çok şükür pârem iyiyim sen nasılsın
Tam kara dut olmusunBi ara kapattım hesabı geri geldim ondan gitti
Aahhh ozaman bebesiz ve almira vardı sadece 2ci eklenince ne zormuş yetişmek yaa akşama kadar onlinedimHahhaha hemen iki yer mi bi ara sitenin her yerindeydin elcom
He napimIyiler şükür fiziğe gittik dün bitti
Bende daha iyiyim canım⚘
Iyiyim minnosum günlük telâşlar⚘
Tam kara dut olmusun
BEnde tekim ve nasıl yetisiyorsam siz hayli hayli yetişirsinizzz birde peşpeşe büyüyolar zordu ama şimdi kolaylaşıyor artıkkAhaha yaa dimi kurabiyemyalnız kötü yanıda var biyandan o büyütcek rahat etcek biz sürünmeye devam hala
Annenler nasıl canımIyiler şükür fiziğe gittik dün bitti
Bende daha iyiyim canım⚘
Tam kara dut olmusun
Şimdi başini kaşıcak zamanın yokAahhh ozaman bebesiz ve almira vardı sadece 2ci eklenince ne zormuş yetişmek yaa akşama kadar onlinedimherkes bıkmıştı benden herkese sarıyordum boyna yazıyordum seni meloya catlağa Catlak-kurabiye Minnosprenses
Çok şükür paremIyiler şükür fiziğe gittik dün bitti
Bende daha iyiyim canım⚘
Tam kara dut olmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?