- 18 Kasım 2020
- 21.242
- 50.683
- 598
Süpriz olan cennetten gelen hediyedir derler❤Jou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Hamile olabilir elco ikinciyi süpriz yapmıştıJou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Oğlum büyüsünn bellkkkiiii ama kız olacağını bilsem hemen yapardım şimdiiJou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Hahaha yokk ama iyi derlattum siziAnnenler nasıl canım
Şimdi başini kaşıcak zamanın yok
Yok kıaaazzz geçen baya gecikti reglm korktumda hamilemiyim diyeHamile olabilir elco ikinciyi süpriz yapmıştı
Helal olsun canımHahaha yokk ama iyi derlattum sizihakkınızı helal edinn
Haha napim hemen yaptın yav sende insan az düşünür taşınırKandırdın heeeee vayy hınzırrr
Ay senin bu doğum takvimi doğru mu kız yani 3. Daha yeni mini minnakkJou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Amin parem aynen dediğin gibi az bi sesini yükseltsen off desen bu defa da başlıyorlar Allah canımı alsa da kurtulsam beni sevmiyosunuz vs vsSorma valla çocuğuna bi kızarsın onuda yapamıyorsun haklisiniz deyip geçiyorsun Allah basımdan eksik etmesin yatırmasın muhtaç etmesin kurbikim
He o zaman da o bizimle dalga geçerAhaha yaa dimi kurabiyemyalnız kötü yanıda var biyandan o büyütcek rahat etcek biz sürünmeye devam hala
Maşallah enerjisi
Bi horon grubu olurlar
Tövbee kııazzz daha neler
Neysekiii dr a işim vardı yoksa cvbınız hemen gelirdii
Sana inandımm sana güvendiimmHaha napim hemen yaptın yav sende insan az düşünür taşınır
Unutulmamak ne kadar güzel şey@ASSOSyal
@Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Jou
@D u t
Kızlar burayı kaynatmisiniz ne güzel olmuşkeşke eskisi gibi olsa ama o geçti gitti
Ne güzeldi bizim dönemimiz sabaha kadar muhabbet ederdik
Şimdi o neşe enerji yok galiba biz nüydük ve kirlendi dünya biz bile yabancı olduk
Herkes iyi oksun sağlık olsun da ara ara bitimiz ses Cikaralim bende uzun zamandır sitede yoktum dün girdim dua grubu yapmak için annemin babamın benim sağlık sorunlarım oldu fiziğe gittik derken biraz nefes alabildim
Kurbik ⚘ beni dürtü ama giremedim muhabbet yaptığınız zaman
Sevindim herkes iyi şükür özledim hepinizi
Aşağıdaki kızlar nerdesiniz siz mucizem saliha kızlar iyimisiniz
Buralardaysanız bir ses verin
@bir mucizee
@Madammor
@Saliha40
@My_Moonlight06
@karamel Latte
@Nefes0858
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
Magnifiaque
Ben iyiyim günlük telâşlar sen nasılsın magnicimUnutulmamak ne kadar güzel şeykızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?