Jou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Hamile olabilir elco ikinciyi süpriz yapmıştı

Jou 3.bebeden bildiriyorum yapmaaa yanarsın Tam rahata eriyorken sil baştan gece uykusuzluk hep bi koşturmaca. Ama çoook güzell yine de iyi ki olmuş iyi ki sürpriz yapıp gelmiş
Oğlum büyüsünn bellkkkiiii ama kız olacağını bilsem hemen yapardım şimdii evett hep bir kosusturmaca oluyor ama oturmaktan iyidir bugun hep otursum canım sıkıldı bana maraton lazım

Ay senin bu doğum takvimi doğru mu kız yani 3. Daha yeni mini minnakk

Sorma valla çocuğuna bi kızarsın onuda yapamıyorsun haklisiniz deyip geçiyorsun Allah basımdan eksik etmesin yatırmasın muhtaç etmesin kurbikim
Amin parem aynen dediğin gibi az bi sesini yükseltsen off desen bu defa da başlıyorlar Allah canımı alsa da kurtulsam beni sevmiyosunuz vs vs

Unutulmamak ne kadar güzel şey kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…