Heryerden nerden konuşacağumi şaşurdumm napıyorsun fıstuukkk yaz bahçesi bitti ev telaşı vardır şimdi gene

Hoş geldin canım

Ben hep buralardayım ama sohbet edemiyoruz kızlarla herkes telaşlı par işim

Oyy parem hoş geldin
He ya hayat telaşı cücülerin peşine koşmak derken kayboluyoz ama seviyüz birbirimizi yine duramayıp özleyip geliyoruz buraya

Totosu yemeyyy 2 ciye oğluşu duvarlara tırmanıyormuş falan almiradan hiçbir farkı yok yiğit ali de ablasından görerek yapıyo
Hahsh Bakırköy'e giriş yapcaz az kaldı geçen ilçesine kadar gittim. Söyleye söyleye en son hastaneye değil ama ilçesine geldik dedim

Oyy parem hoş geldin
He ya hayat telaşı cücülerin peşine koşmak derken kayboluyoz ama seviyüz birbirimizi yine duramayıp özleyip geliyoruz buraya
Aynen toplasıyoruz
Yine de o deli hallerimizi özledim kurbikim

Hahsh Bakırköy'e giriş yapcaz az kaldı geçen ilçesine kadar gittim. Söyleye söyleye en son hastaneye değil ama ilçesine geldik dedim
Hahhahah giderken beni de alın inanın büyüklerin çocukluğu apayrı

İyiyim çok şükür parem sen nasılsın, annen, baban nasıl

Geçmiş olsun parem o kadar haklısınki hepimizin yaşanmışlıkları, telaşları başka. Hepimiz iyi olalımda dediğin gibi arada bir bari birbirimizi dürtelim buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…