Ahahaha ay inşallah bebişimİyi iyi kuzum o zaman içeride hazır asker vardırgelen giden olursa yapışır yakasına
Canım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorumCovid mi geçirdin kuzum
Hee o zaman covid olabilir canım ama inşallah değildir. Onunla geçmiş olsun Rabbim uzak etsin inşallahCanım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorum
Çok şükür geçti gitti canım 2 gafta önce bugün hastalanmıştım tam. Hala seste bozukluk biraz öksürük ve çok baş ağrısı kaldı ama hasta gibi değilimHee o zaman covid olabilir canım ama inşallah değildir. Onunla geçmiş olsun Rabbim uzak etsin inşallah
Hee anladım canım biraz etkileri uzun sürüyormuş çabucak atarsın inşallah onları da. Yarın da güzel haberlerle gelÇok şükür geçti gitti canım 2 gafta önce bugün hastalanmıştım tam. Hala seste bozukluk biraz öksürük ve çok baş ağrısı kaldı ama hasta gibi değilim
Ah inşallah kurabiyem ya valla bu son şansım oldu oldu olmadı baya bir ara vericemHee anladım canım biraz etkileri uzun sürüyormuş çabucak atarsın inşallah onları da. Yarın da güzel haberlerle gel
İnşaAllah gönlünce olsun Balımm diğer aylara bırakmasın Rabbim sağlıkla sıhhatle inşallahAh inşallah kurabiyem ya valla bu son şansım oldu oldu olmadı baya bir ara vericem
Doktorda olmazsa ya aşılama ya tüpe geceriz dedi. Sence hangisine geçeyimİnşaAllah gönlünce olsun Balımm diğer aylara bırakmasın Rabbim sağlıkla sıhhatle inşallah
Aşılama denemiş miydin canımDoktorda olmazsa ya aşılama ya tüpe geceriz dedi. Sence hangisine geçeyim
Denemedim hiç canım onuAşılama denemiş miydin canım
Yani çok aşırı para vermeyi gerektirecek bir işlem değil. Yine sen ilaçları kullanıyorsun yumurta büyüyor Çatlatma iğnesi verip tam çatlama süresinde süzülüp işlemden geçen spermler enjekte ediliyor. Sperm de hareket, hız sorunu olanlar için daha çok öneriyorlar canım. Ama yine de deneyim diyorsan da dediğim gibi sakın pahalı bir yere yaptırmaDenemedim hiç canım onu
Isırınca şikayet eden olacak mi diye denedim deNe oluryor be burda2
Hahaha anlaşılan kocam ısırıyordan geldin burayaIsırınca şikayet eden olacak mi diye denedim de
Guldur guldur de naime var ya seni emcuklerim Bilal diyor o geldi aklıma..Hahaha anlaşılan kocam ısırıyordan geldin buraya
Hahahaha ya ben biraz önce bir şey okudum aha böyle kaldimHahhademeyin öyle ya çok büyük dert o
N3 okudunHahahaha ya ben biraz önce bir şey okudum aha böyle kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?