Kızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar

Aa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarını

Annenin nesi var bilmiyorum geçmiş olsun
Canım aynen belki lazım olur kalan iznini sonra kullanırsın

Aa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarını
Aynen canım normalde pahalı benim rapor için şartlarım tutuyordu. Önce rapora uğraştım sonra ilaçlarda ve hastane ücretinde yarı yarıya indirim oldu baya uygun oldu

Hem ben evlenmeyecem bekar hayatı sevgili hayatı daha guzel bakarsam çeker giderim beybi

Azıcık modern ol çağdaş ol özgür dur insanlar
Hahah şimdi bişey derim de şeee olur
Sen şeettin onu
O yüzden çokta şeetmeyim
Nasıl güzel anlaşıyoruz pare hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…