Kızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar

Yani çok aşırı para vermeyi gerektirecek bir işlem değil. Yine sen ilaçları kullanıyorsun yumurta büyüyor Çatlatma iğnesi verip tam çatlama süresinde süzülüp işlemden geçen spermler enjekte ediliyor. Sperm de hareket, hız sorunu olanlar için daha çok öneriyorlar canım. Ama yine de deneyim diyorsan da dediğim gibi sakın pahalı bir yere yaptırma
Misal burada birinde görmüştüm 4 bin küsüre yaptırmış. Şok oldum ben tüp bebek yaptırdm 4700 e düşün yani ilaçlar hariç tabi bu ama aşılama kesinlikle o paraya değecek bir şey değil
Aa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarını

Kızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar
Annenin nesi var bilmiyorum geçmiş olsun
Canım aynen belki lazım olur kalan iznini sonra kullanırsın

ask-smileyi-hareketli-resim-0252.gif
Bugüün Sevgiii Günüüüü Hepiniziii Sevgiye Boğuyorummmm😍
ask-smileyi-hareketli-resim-0360.gif
Herkese bendenn çiçeeek💐

ask-smileyi-hareketli-resim-0056.gif
Ve tatlı günaydın❤️

Aa canım tüp bebeğide çok uyguna olmuş ya burada bazı konularda görüyorum 15000 faaln yazıuoelar hep tüp bebek fiyatlarını
Aynen canım normalde pahalı benim rapor için şartlarım tutuyordu. Önce rapora uğraştım sonra ilaçlarda ve hastane ücretinde yarı yarıya indirim oldu baya uygun oldu

Hem ben evlenmeyecem bekar hayatı sevgili hayatı daha guzel bakarsam çeker giderim beybi

Azıcık modern ol çağdaş ol özgür dur insanlar :rapci::rapci::KK59::KK59::cool::cool::cool:
Hahah şimdi bişey derim de şeee olur
Sen şeettin onu
O yüzden çokta şeetmeyim🤣🤣
Nasıl güzel anlaşıyoruz pare hahahaha

Back
X