Genetik testlerinizi yaptırdınızmı kimyasaldan sonra. Birde bu yumurta takibi dene canım bakalım doktor ne önerecekte
Yapıldı kuzum kan pıhtılaşma çıktı ilaç kullanıyorum hamile kalınca da iğne dedi aynen kuzum bende yumurtlama takibi olsun yumurta çatlıyor mu kuzum diye merak ediyorum belki çatlamıyor ondan olmuyordur hayırlısı olsun hepimiz için canım

Hahah ne bileyim çatlamaya karar verdim herhalde ya benim yumişler de çatlamazdı bari ben çatlayın dediysem
Yaaa delüüüü
Korkuttunuz artık
Korkma korkma hiç acımicak
Hahah @Hogwartss gel sana şırıngalı bir konu açalım
Kız bak kafan dağılsın diye gırgıra vuruyoruz
Hogvart şırıngayla nasıl hamile kaldığını özetler bize artık
Nasıl uyuyordun kızz
Yaa 3 gün arka arkaya şeyapın dedi
Ben ölüyordum uykudan 3.gün gözüm bile açılmadı o kadar umursamazdım yani çünkü hiç Bi şeylerden haberimiz de yoktu ki
Keşke şırıngada alsaydım ben her ihtimale karşı şimdi nöbetci eczane nerde kimbilir
Adlskfjföşsş
Huni varsa o da olur

Hahhaha sen o konuya yazmismiydin mucizem
Sirangali hamilelik konusuna

Ohhaaaaa yok artık gerçek miiiiiğğğğBok bağırsağunda gebelik oluşabilir
Bide diyor ki sırtım ağrıyor bende dedim çocuk sırtta mı dölleniyor
Önceden kasığım ağrıyor derlerdi yeni Moda bebekler sırtta büyüyor haberiniz olsun. Ufak tefek bir şeyler çıkarsa sivilce diye sıkmayın büyüyüp çocuk olacak

Buradayımmmmm bebeğim

Masalimsensin di Kurabiyemin ismi
Bak hele beni de unutmazmış ağsını yirimm senin
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs
Hahaha bak konuk oyuncuları unutmuştuk iyi hatırlattın senin görümce var mıydı peki canım
Hee tamam o zaman engel yok
Ahhaaha kocamın ayağı sakatlandı spermleri şırıngamı yapsam aahaha
Hahah nasıl unutursun sen şırınga almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…