Genetik testlerinizi yaptırdınızmı kimyasaldan sonra. Birde bu yumurta takibi dene canım bakalım doktor ne önerecekteCanım valla ben bilmiyorum bana ne edecekler14 aylık evliyim 2 kimyasalım var daha gebe kalmadım herşey normal erkek kadın faktörü yok ama olmuyor diyorum acaba yumoşlar mı çatlamıyor Türkiye de de doktora gittim herşey normal burda da gittim normal başka bir doktora gideceğim burda bakalım regl olacağım ne dicek kuzum hayırlısı olsun inşallah
Yok canım çok fena değil kapıya çarptı ayağının parmağını dün git dedim gitmedi akşam baktık kırmızı olmuş baya acile gitti kırık çatlak yok demiş göndermiş. Sabah şişmişti ağrı yapıyordu birde işe gitmedi ortopediye gitti damar çatlamış kan oturmuş oraya. Fazla üstüne basmıyor işte. Benlik sorun yok sen ani hareketler yapmazsan dedi bakalım görcezHahah ben diyecektimbir mucizee yazmış Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor
Nasıl uyuyordun kızztmmmmm
ben 3.yü şeyaparken uyuyodum mesela
Ahhaaha kocamın ayağı sakatlandı spermleri şırıngamı yapsam aahaha
Keşke şırıngada alsaydım ben her ihtimale karşı şimdi nöbetci eczane nerde kimbilirCookiie bak canm en kötü ihtimalle şırınga vaaa biliyosun
ayy işimiz şaka da Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah
Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bendeYeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmez
Yemek yok allahım allahım
Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende
İşte yazdan koymuş ben pek şey yapamıyordum kızartıp dondurma ama güzel olmuş yaparım yazınKız şimdi patlıcan sırası mi
Size sevgimi seydiyorum
Ben yaparım yazın bol bol
Şimdi közleme çıkardım
Hemen ateşte çevirdim ohhh gelsin şişko karınlı pare
Bir gun degil her gunnnn
Deliye her gün bayram gibi olduBir gun degil her gunnnn
Seninde günün kutlu olsun canım benim
Koku yapmıyor mu. Bn yapmistim koku olduKız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende
Canim bebeğim parem sekerparem seninde kutlu olsun
Sosyalim tatlı arkadaşım teşekkürlerCanim bebeğim parem sekerparem seninde kutlu olsun
Gibi gibiDeliye her gün bayram gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?