Genetik testlerinizi yaptırdınızmı kimyasaldan sonra. Birde bu yumurta takibi dene canım bakalım doktor ne önerecekte

Yok canım çok fena değil kapıya çarptı ayağının parmağını dün git dedim gitmedi akşam baktık kırmızı olmuş baya acile gitti kırık çatlak yok demiş göndermiş. Sabah şişmişti ağrı yapıyordu birde işe gitmedi ortopediye gitti damar çatlamış kan oturmuş oraya. Fazla üstüne basmıyor işte. Benlik sorun yok sen ani hareketler yapmazsan dedi bakalım görcez

Cookiie bak canm en kötü ihtimalle şırınga vaaa biliyosun

ayy işimiz şaka da Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah
Keşke şırıngada alsaydım ben her ihtimale karşı şimdi nöbetci eczane nerde kimbilir

Yeni listeyi ayarliyorum bir yandan komşu geldi kalkmak bilmez
Yemek yok allahım allahım
Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende

Kız kaynanam yazdan karnıyarıklık patlıcan kızartıp dolaba koymuş verdi geçen bana onu yaptım ne güzel oldu birde pratik oldu. Yazın bol bol koyayım dedim bende

Kız şimdi patlıcan sırası mi
Size sevgimi seydiyorum

Ben yaparım yazın bol bol
Şimdi közleme çıkardım
Hemen ateşte çevirdim ohhh gelsin şişko karınlı pare

Kız şimdi patlıcan sırası mi
Size sevgimi seydiyorum

Ben yaparım yazın bol bol
Şimdi közleme çıkardım
Hemen ateşte çevirdim ohhh gelsin şişko karınlı pare
İşte yazdan koymuş ben pek şey yapamıyordum kızartıp dondurma ama güzel olmuş yaparım yazın ahahah ay közlenmede olmaz şişko karınn yahu

Sevgini yesinlerr şekerparişşş hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…