Kuzum hen RomanyadayımNeredesiniz cnm
Rabbim korusun ınş hepimizi canimSavaşın dibinde sayılırım canım 400 km aramız Ukrayna ile baya karıştı Ukrayna Rusya ve tüm Avrupa ülkeleri de karışacak gibi duruyor ne olacak bilmiyorum Allah korusun büyük bir savaş çıkacak gibibir kahin diyordu 2022 de bahar ayında savaş Rusya'dan çıkacak savaş diye şok oldum şuan böyle olunca Allah sonumuzu hayr etsin eğer Rusya karadeniz üzerinden köprüleri açın derse ortalık karışacak NATO ülkesi Türkiye seçim yapmak zorunda kalacak ay bilmiyorum çok karışık
Hayirlisi ins .. kimseye zarar ziyan gelmesin.Kuzum hen Romanyadayım
Amin inşallah kuzum ya çok kritik durumlar Allah korusun hepimiziiiRabbim korusun ınş hepimizi canim
İnşallah canım ya umarım çok kötü birşey olmadan atlatırız aminnn inşallahHayirlisi ins .. kimseye zarar ziyan gelmesin.
Aminn kuzummmMuhteşeemmmleri ata ata mesajda hepinizii seve seve bir hal oldummm.Güzel dileklerinizz için pozitif enerjinizzz içinnn çok teşekkür ederiiim çiçeklerimRabbim en hayırlısını versiin kalplerimizi kucaklarımızı doldursun bizleri anne baba olmayı hakkıyla layık kılsın.
Aminn,Hayirlisi ins .. kimseye zarar ziyan gelmesin.
Tanışırız. Kaynasiriz linaSaliha40 canım tanışalım seninle tanışmadîk di mi :))
Tabiki tanışalım canımTanışırız. Kaynasiriz lina
27 yaşını yerim seninTabiki tanışalım canımismim Selin yaşım 27 Romanyadayım ya sen
hahahaha seni o gün kendi haline bıraktım
günaydın tatlımm27 yaşını yerim senin
Kızz negatife dönmüşüm
Vur davulcu davula ahey ahey aheyyy
Günaydın canımgünaydın tatlımmohhh gözün aydın bebişim çok sevindim
hahahaah yirim seniGünaydın canım
He ya benim de içimde kelebekler halay çekiyiisen nasılsın
27 yaşını yerim senin
Kızz negatife dönmüşüm
Vur davulcu davula ahey ahey aheyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?