- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Kesinlikle kuzum alarm kurduğumu bilirim beno kısımları göremiyorumki canım ben anca akşam gidebiliyorum artık ne kaldıysa onlara bakıyorum aslında takip ediyorum ama bişey istemesemde alacak kimse yok sabahın köründe nöbete gider gibi gitmek lazım
düzenleyiciler bence kullanışlı bende istiyorum ama şuan onları kullanamam anca ileride kendi evimde olur
yok canım sanayi burası market yok yakınlardaKesinlikle kuzum alarm kurduğumu bilirim benbim nöbeti
İş yerine yakın bim var mı peki
Aynen kendi evinde istediğin düzeni kurarsın canım gönlünce olsun inşallah
Hee anladım canımyok canım sanayi burası market yok yakınlarda
Bende seni yerim hamişimm27 yaşını yerim senin
Kızz negatife dönmüşüm
Vur davulcu davula ahey ahey aheyyy
Günaydın bebegimm hayırlı cumalarGünaydın dın dın dınnnnn
Kız dua grubuna yeni arkadaşı paylaştım yavru❤❤
Döverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahhHahah ne bilem kız ne diyeceğimi unuttummüco geldi aklıma
Yaşlılık zor yavrim hafızam gidey geley
Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh
İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsınbugün nasılsın bebişim
Hayırlı cumalar canım, günaydıııınnnn
Sağol kuzum benim. Amiinnnnn inşallah
Şüt mü içtinÇaktırma kız uykuluydumsarhoştum hatırlamıyorum kim ne olmuş nereye gitmiş
Çatkur da marka ismi gibi oldu kızDöverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh
Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh
İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın
Şüt mü içtin
seni gördüm daha iyi oldumDöverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh
İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın
Şüt mü içtin
Amiiin kuzuuumm
Hayırlı cumalar Parişimmmmm
Hayırlı cumalar canım benim
Hayırlı cumalar canımcımlarr
Hayırlı cumalar hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?