ahahahah ben de öyleyim işteAynı bennsıcakta yanarım soğukta donarım hahaha. Kız ben yorganla da baya geç vedalaşırım evde de böyle lahana gibi bebekken çok mu giydirmişler anlamadım hahahha
Kuzumm yazacam unutuyorum her seferinde gelmiş geçmiş olsun nasıl atlattın hafif miydiAçımm sanki hep açımm hep hep
Covidden sonra oldu yazalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm
Sabah sabah alın size enerji
Açımmm uleynnnnnnnn
Kalkınnn uleynnnnn gariiii
@bir mucizee
@Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
@HeLLaa
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
ahahaah midene delik açıp gitmişYok kız covidden sonra oldu ya ne yaptı mideme anlamadım Hahah delik açtı sankiboşuna demiyorum içeride venom var sanki
Hahahahaha günaydınn çatlağummm ama erkekler anneye daha çok aç bırakırrr hazırlıklı olllAçımm sanki hep açımm hep hep
Açımmm uleynnnnnnnn
@bir mucizee
@Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
@HeLLaa
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Kolay gele hemşomm
ayyyy çok severiimmmmm
Aaayyy krize girdimmmm
Güüü nayyy dınn
tam bir bahar havası veriyo
Günaydın hemşoom
Öyle özledim yok bahar havası yok hemsomla olmuyor lahana sarmaya gelin yoksa döverimÖzledimmm
Oyy bahar gibi rengarenk
Sağol balım çok şükür hafif geçti gibi ama bi ara psikolojimi baya bozdu ya o çok zor oldu vallaKuzumm yazacam unutuyorum her seferinde gelmiş geçmiş olsun nasıl atlattın hafif miydi
Kalk güzel bir kahvaltı hazırla boşver kiloyu doğurunca verirsin
Yee kız ye boşverrAçımm sanki hep açımm hep hep
Açımmm uleynnnnnnnn
@bir mucizee
@Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
@HeLLaa
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Aaayyy ne çok severriimmm ama pirinçle daha çok yaaprımm benim kocim etli yemediği içinn ayyy annemin karalahana sarmasını özledumm ben onun gibi edemeyrum
Gel jou saralım sonra yiyelimAaayyy ne çok severriimmm ama pirinçle daha çok yaaprımm benim kocim etli yemediği içinn ayyy annemin karalahana sarmasını özledumm ben onun gibi edemeyrum
Hahahaha aman iyi ol kuzum benim gelmiş gitmiş şükürSağol balım çok şükür hafif geçti gibi ama bi ara psikolojimi baya bozdu ya o çok zor oldu valla
Kahvaltı yaptım kuzum da bu hastalıkta ilk bir kaç gün iştahsuz kaldım sonra ayarı fazla açtılar geri kapanmıyorvücudum kontrol dışı kaldı resmen
Yok kız bunu covid yaptıHahahahaha günaydınn çatlağummm ama erkekler anneye daha çok aç bırakırrr hazırlıklı olllben daha şinide başladım hep aç olmaya ama genede ne aşermem var ne birşey var
Lennn açım diyom lahana diyonnnÖyle özledim yok bahar havası yok hemsomla olmuyor lahana sarmaya gelin yoksa döverim
Öylee tabiii covidden sonra vücut değişiyor bazenn amaann geçmiş olsun yaaa bittimi karantinannYok kız bunu covid yaptıçocuk gayet masum masum büyüyordu
Lennn açım diyom lahana diyonnnSen sar bize yolla üdf ama ona kıyma katmayacaktın ki çiğ çiğ yemesi nasıl güzel olurdu
Kız sana da yaptı mı böyle ya. Resmen bir kaç gün iştahı kesti sonra da acısını çıkarıyor hahhaYee kız ye boşverr
Bende açım çayımı koydum şimdi
Çok şükür canım ya Valla Rabbim kimseye vermesin o psikolojisi bile çok fenaHahahaha aman iyi ol kuzum benim gelmiş gitmiş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?