Kuzumm yazacam unutuyorum her seferinde gelmiş geçmiş olsun nasıl atlattın hafif miydi
Kalk güzel bir kahvaltı hazırla boşver kiloyu doğurunca verirsin

Hahahahaha günaydınn çatlağummm ama erkekler anneye daha çok aç bırakırrr hazırlıklı olll ben daha şinide başladım hep aç olmaya ama genede ne aşermem var ne birşey var

Kuzumm yazacam unutuyorum her seferinde gelmiş geçmiş olsun nasıl atlattın hafif miydi
Kalk güzel bir kahvaltı hazırla boşver kiloyu doğurunca verirsin
Sağol balım çok şükür hafif geçti gibi ama bi ara psikolojimi baya bozdu ya o çok zor oldu valla
Kahvaltı yaptım kuzum da bu hastalıkta ilk bir kaç gün iştahsuz kaldım sonra ayarı fazla açtılar geri kapanmıyor vücudum kontrol dışı kaldı resmen

Yee kız ye boşverr
Bende açım çayımı koydum şimdi

Aaayyy ne çok severriimmm ama pirinçle daha çok yaaprımm benim kocim etli yemediği içinn ayyy annemin karalahana sarmasını özledumm ben onun gibi edemeyrum
Gel jou saralım sonra yiyelim🏵⚘⚘🏵⚘

Hahahaha aman iyi ol kuzum benim gelmiş gitmiş şükür

Hahahahaha günaydınn çatlağummm ama erkekler anneye daha çok aç bırakırrr hazırlıklı olll ben daha şinide başladım hep aç olmaya ama genede ne aşermem var ne birşey var
Yok kız bunu covid yaptı çocuk gayet masum masum büyüyordu
Öyle özledim yok bahar havası yok hemsomla olmuyor lahana sarmaya gelin yoksa döverim
Lennn açım diyom lahana diyonnn Sen sar bize yolla üdf ama ona kıyma katmayacaktın ki çiğ çiğ yemesi nasıl güzel olurdu

Yok kız bunu covid yaptı çocuk gayet masum masum büyüyordu

Lennn açım diyom lahana diyonnn Sen sar bize yolla üdf ama ona kıyma katmayacaktın ki çiğ çiğ yemesi nasıl güzel olurdu
Öylee tabiii covidden sonra vücut değişiyor bazenn amaann geçmiş olsun yaaa bittimi karantinann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…