- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Bitti çok şükür canım ama öksürük geçmedi o yüzden dışarı çıkmaya korkuyorum bakalım bir kaç gün daha geçsin rahat rahat dolaşırım bendeÖylee tabiii covidden sonra vücut değişiyor bazenn amaann geçmiş olsun yaaa bittimi karantinann
Aynennn hemen atmıyorr vücuttann bikaçgün daha evde durr karantinan bitsede vücut hemen bitmiyo bende geçen sene nisanda geçirdiğim için çok iyi bilirim ama yinede çok şükürr buzaman 1hafta ben 20gün tam tamına evdeydim eşim 15 gün karantinadaydı o zaman öyleydı bide yeniydi koronalarr başımıza iş en tehlikeli zaman birşey bilmiyorsun etmiyosun çok korkunçtu ya kızBitti çok şükür canım ama öksürük geçmedi o yüzden dışarı çıkmaya korkuyorum bakalım bir kaç gün daha geçsin rahat rahat dolaşırım bende
ahahahahaha ıyyykkkk
Ahahaha işte hissettiğim
Aç garıAçımm sanki hep açımm hep hep
Covidden sonra oldu yazalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm
Sabah sabah alın size enerji
Açımmm uleynnnnnnnn
Kalkınnn uleynnnnn gariiii
bir mucizee
Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
Minnosprenses
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Yaa çok kötüAynennn hemen atmıyorr vücuttann bikaçgün daha evde durr karantinan bitsede vücut hemen bitmiyo bende geçen sene nisanda geçirdiğim için çok iyi bilirim ama yinede çok şükürr buzaman 1hafta ben 20gün tam tamına evdeydim eşim 15 gün karantinadaydı o zaman öyleydı bide yeniydi koronalarr başımıza iş en tehlikeli zaman birşey bilmiyorsun etmiyosun çok korkunçtu ya kız
Bence de ıykkkahahahahaha ıyyykkkk
Ay kıyamam geboşumm öksürük hemen covidden sonra geçmiyor çiçeğim illa az da olsa kalıyorBalkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayımhala öksürüyorum
Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandımama çok güzel oldu diğer kandillerde yine yaparız sayı fazla gelirse sorarız düşürürüz biraz tesbihatları
Hahahahaahah ben ağır griple geçirdim bide öksürük ciğerlerim çıkacak gibiii eşim cok ağrılı gecirdi beli zaten sıkıntılı beli çok ağrıdı sırtı gögüs ağrıdan ağladı görüntülü konusuyoruz ben salonda o yatakodada üst komşular duymuşta anlamış yanii düşün o ağlıyo ben ağlıyorumm çok kötü gündü aşı bile daha çıkmamıştı konuşma oluyordu sadece buzaman daha iyii griple atlatıyorsunYaa çok kötüsizinki nasıl geçti ağır mı atlattınız. Şimdi ki varyantı grip nezle gibi ama o bile illet bişey beni direkt kafadan vurdu
Kuzummm gebesin ac olman normal değil mi artık al kiloları doğum sonrası veriliyormuş bebegimmmAçımm sanki hep açımm hep hep
Covidden sonra oldu yazalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm
Sabah sabah alın size enerji
Açımmm uleynnnnnnnn
Kalkınnn uleynnnnn gariiii
bir mucizee
Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
Minnosprenses
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Günaydın parişimmmmmm
ayy hangi filmdi kıs oBence de ıykkkizledin mi o filmi sonra anlaşıyorlardı Hahah çok komikti birinin beynini yemek istiyor venom adam da diyor hayır öyle şeyler yemiyoruz
Biraz oldu sanki evet iştahım kesildi hastayken bitince bir başladım yemeyeKız sana da yaptı mı böyle ya. Resmen bir kaç gün iştahı kesti sonra da acısını çıkarıyor hahha
Çok şükür canım ya Valla Rabbim kimseye vermesin o psikolojisi bile çok fena
Günaydın antep yolcusu kalmasın
Tamam canım benim öyle yapalımAy kıyamam geboşumm öksürük hemen covidden sonra geçmiyor çiçeğim illa az da olsa kalıyorhahahahaha kıyamam sana ya bitti şükür Allah kabul etsin beybisiiiii evet sayıları az düşürürüz uzun ayetler de çiçeğim
Yaa bizde öyleydik ayrı odalardaHahahahaahah ben ağır griple geçirdim bide öksürük ciğerlerim çıkacak gibiii eşim cok ağrılı gecirdi beli zaten sıkıntılı beli çok ağrıdı sırtı gögüs ağrıdan ağladı görüntülü konusuyoruz ben salonda o yatakodada üst komşular duymuşta anlamış yanii düşün o ağlıyo ben ağlıyorumm çok kötü gündü aşı bile daha çıkmamıştı konuşma oluyordu sadece buzaman daha iyii griple atlatıyorsun
Venomayy hangi filmdi kıs o
Dimi hastalık bitince vücut artı bi acıkıyor sankiBiraz oldu sanki evet iştahım kesildi hastayken bitince bir başladım yemeye
Günaydın antep yolcusu kalmasın
Aynennn eşinede gecmişmiydi ikinizde aynı anda olmanız normal tabii buzaman çok çabuk bulaşıyormuş eşim buara çok uzak duruyo benden fabrikada çok korona varmış buara baya yaydı gene kışin hep böylediirrTamam canım benim öyle yapalım
He ya biraz daha misafirim sana diyor bende misafirliğin kısası makbuldür diyorum. Yok ben seni çok sevdim diyor işte
Yaa bizde öyleydik ayrı odalardaçok zor geçmiş sizinki kuzum ya aman geçmiş gitmiş etsin Rabbim tekrarını yaşatmasın o günlerin. Çok dikkat et kendine
Venom
Dimi hastalık bitince vücut artı bi acıkıyor sanki
Yemediğinin acısı çıkıyorTamam canım benim öyle yapalım
He ya biraz daha misafirim sana diyor bende misafirliğin kısası makbuldür diyorum. Yok ben seni çok sevdim diyor işte
Yaa bizde öyleydik ayrı odalardaçok zor geçmiş sizinki kuzum ya aman geçmiş gitmiş etsin Rabbim tekrarını yaşatmasın o günlerin. Çok dikkat et kendine
Venom
Dimi hastalık bitince vücut artı bi acıkıyor sanki
Ne vereyimBıyrınnn ifindimmm
Bağaa yimek mi vircen
Hastayım sümühlüyüm öğsürüklüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?