geç de olsa hayırlı kandiller canımm
Günaydın kızlar
Şimdi sen mışıl mışıl uyu nöbet sırası bizde
güüünnaayyydınnnn çiçeeğğiiimm geldim gidiyorum
Günaydın çiçeğimGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Nasılsınız güzelliklerGünaydın hamişimm
Valla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burdaNasılsınız güzellikler
Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balımValla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burdasen nasılsın aşkom
çok şükür canım sen nasılsınNasılsınız güzellikler
Ben de iyiyim canımçok şükür canım sen nasılsın
Ohhhh afiyet olsun kurabişşBende kahvaltı yaptım oturuyorum balımkar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş
"burda da hava kasvetli yağmurlu. hava durumları karmaşıkBende kahvaltı yaptım oturuyorum balımkar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş
Hava da kararsız kalmış desene"burda da hava kasvetli yağmurlu. hava durumları karmaşık
Balkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayımOhhhh afiyet olsun kurabişşaynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor atalar doğru demiş valla
Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandımCatlak-kurabiye dualar çok güzel oldu kuzum Allah kabul etsin çok hayır dua aldın Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?