Günaydın topiğin güzel kızları

Valla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burda sen nasılsın aşkom
Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balım kar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş

Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balım kar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş
Ohhhh afiyet olsun kurabişş aynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor atalar doğru demiş valla

Ohhhh afiyet olsun kurabişş aynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor atalar doğru demiş valla
Balkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayım hala öksürüyorum
Catlak-kurabiye dualar çok güzel oldu kuzum Allah kabul etsin çok hayır dua aldın Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah
Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandım ama çok güzel oldu diğer kandillerde yine yaparız sayı fazla gelirse sorarız düşürürüz biraz tesbihatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…