- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aynen canım ona da geçtiAynennn eşinede gecmişmiydi ikinizde aynı anda olmanız normal tabii buzaman çok çabuk bulaşıyormuş eşim buara çok uzak duruyo benden fabrikada çok korona varmış buara baya yaydı gene kışin hep böylediirr
Aynen öyle vallaYemediğinin acısı çıkıyor
Yaa hasta mı oldunnnnNe vereyim
abime
Hastayım sümühlüyüm öğsürüklüyom
Biraz yoğun geçti kuzum cumartesü misafirim vardı akşam kaynanaya gittik döndük eve. Pazarda kandil sebebiyle yine gittik ordan anneme gittik eve geldim böyle kapı kapı gezdimAynen öyle vallasenin hafta sonu nasıl geçti
Dün sardım kocaman bir güveç tavuklu Parişimmm sen gel hazır pişmiş var
Geçmiş olsun bebeğim hayırdır covid olma sakınNe vereyim
abime
Düşerrr düşerr geçen senede yazın öyleydii epey düşmüştü şubata girdikk gene yaydı soğukta yaşıyormuş ya zaten virüs sıcakta ölüyormuş oyüzden bulaşma riski düşük yarın a sağlıkocağı çağırdı beni 2 ci tetanozaAynen canım ona da geçti
Hemde aşırı yayıldı ya omicronun bulaşma hızı yüksek diyorlardı inanmamıştım. Bahar gelse havalar ısınsaydı bi vakalar düşer inşallah yine
Aboovvvvv korona olmaaaNe vereyim
abime
Ne vereyimBıyrınnn ifindimmm
Bağaa yimek mi vircen
İçiyorum kuzum bal limon zencefil karabiber yaptım yedim akşam sabahYaa hasta mı oldunnnngeçmiş olsun balım ya ballı limonlu ılık su falan iç
Test yaptırmadım çok kötü değilim öksürük burun akıntısı birazda boğazlarım kuru gibi amaGeçmiş olsun bebeğim hayırdır covid olma sakın
Korona olmak istemiyorum tedavim var benimAboovvvvv korona olmaaa
Başladınmı kuzumİçiyorum kuzum bal limon zencefil karabiber yaptım yedim akşam sabah
Test yaptırmadım çok kötü değilim öksürük burun akıntısı birazda boğazlarım kuru gibi ama
Korona olmak istemiyorum tedavim var benim
Ben de çok açımAçımm sanki hep açımm hep hep
Covidden sonra oldu yazalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm
Sabah sabah alın size enerji
Açımmm uleynnnnnnnn
Kalkınnn uleynnnnn gariiii
bir mucizee
Lna16
MssPARE
@tiniminihaniim
Noisy Girl
@mavikelebek34
@HeLLaa
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Başladım canm benimBaşladınmı kuzum
eneeeeee covid mi oldun yoksaaaaNe vereyim
abime
eneeee beni de götür kısGünaydın antep yolcusu kalmasın
venom'u duymadım sanki hiçTamam canım benim öyle yapalım
He ya biraz daha misafirim sana diyor bende misafirliğin kısası makbuldür diyorum. Yok ben seni çok sevdim diyor işte
Yaa bizde öyleydik ayrı odalardaçok zor geçmiş sizinki kuzum ya aman geçmiş gitmiş etsin Rabbim tekrarını yaşatmasın o günlerin. Çok dikkat et kendine
Venom
Dimi hastalık bitince vücut artı bi acıkıyor sanki
Oo süper kuzumBiraz yoğun geçti kuzum cumartesü misafirim vardı akşam kaynanaya gittik döndük eve. Pazarda kandil sebebiyle yine gittik ordan anneme gittik eve geldim böyle kapı kapı gezdim
Senin nasıldır
Yaa off tetanozdan artık çok korkuyorumDüşerrr düşerr geçen senede yazın öyleydii epey düşmüştü şubata girdikk gene yaydı soğukta yaşıyormuş ya zaten virüs sıcakta ölüyormuş oyüzden bulaşma riski düşük yarın a sağlıkocağı çağırdı beni 2 ci tetanoza
İnşallah inşallah inşallah değildir kuzum yaİçiyorum kuzum bal limon zencefil karabiber yaptım yedim akşam sabah
Test yaptırmadım çok kötü değilim öksürük burun akıntısı birazda boğazlarım kuru gibi ama
Korona olmak istemiyorum tedavim var benim
Ee ağrıyacak kızzz kol da 3gün üstüne pek yatamadım sonra geçtii sen oldun mu ben daha 2 ci dozuna oluyorum yarınOo süper kuzumvalla iyi olmuştur ya biraz insan yüzü görünce kafamız dağılıyor benim standart monoton evde geçti ama çok şükür kocim evdeydi moral oldu bana da
Yaa off tetanozdan artık çok korkuyorumilki çok ağrıdı mı
İnşallah inşallah inşallah değildir kuzum yahiç şüphelendiğin bir durum oldu mu. Ya da belki üşüttün
eneeee beni de götür kıs
venom'u duymadım sanki hiç
Oldum kuzum ondan sonra da covid oldumEe ağrıyacak kızzz kol da 3gün üstüne pek yatamadım sonra geçtii sen oldun mu ben daha 2 ci dozuna oluyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?