Aynen canım ona da geçti
Hemde aşırı yayıldı ya omicronun bulaşma hızı yüksek diyorlardı inanmamıştım. Bahar gelse havalar ısınsaydı bi vakalar düşer inşallah yine

Reactions: Jou
Aynen öyle valla senin hafta sonu nasıl geçti
Biraz yoğun geçti kuzum cumartesü misafirim vardı akşam kaynanaya gittik döndük eve. Pazarda kandil sebebiyle yine gittik ordan anneme gittik eve geldim böyle kapı kapı gezdim

Senin nasıldır

Aynen canım ona da geçti
Hemde aşırı yayıldı ya omicronun bulaşma hızı yüksek diyorlardı inanmamıştım. Bahar gelse havalar ısınsaydı bi vakalar düşer inşallah yine
Düşerrr düşerr geçen senede yazın öyleydii epey düşmüştü şubata girdikk gene yaydı soğukta yaşıyormuş ya zaten virüs sıcakta ölüyormuş oyüzden bulaşma riski düşük yarın a sağlıkocağı çağırdı beni 2 ci tetanoza

Yaa hasta mı oldunnnn geçmiş olsun balım ya ballı limonlu ılık su falan iç
İçiyorum kuzum bal limon zencefil karabiber yaptım yedim akşam sabah
Geçmiş olsun bebeğim hayırdır covid olma sakın
Test yaptırmadım çok kötü değilim öksürük burun akıntısı birazda boğazlarım kuru gibi ama
Aboovvvvv korona olmaaa
Korona olmak istemiyorum tedavim var benim

Ben de çok açım

Günaydın antep yolcusu kalmasın
eneeee beni de götür kıs
venom'u duymadım sanki hiç

Biraz yoğun geçti kuzum cumartesü misafirim vardı akşam kaynanaya gittik döndük eve. Pazarda kandil sebebiyle yine gittik ordan anneme gittik eve geldim böyle kapı kapı gezdim

Senin nasıldır
Oo süper kuzum valla iyi olmuştur ya biraz insan yüzü görünce kafamız dağılıyor benim standart monoton evde geçti ama çok şükür kocim evdeydi moral oldu bana da
Yaa off tetanozdan artık çok korkuyorum ilki çok ağrıdı mı
İnşallah inşallah inşallah değildir kuzum ya hiç şüphelendiğin bir durum oldu mu. Ya da belki üşüttün

Ee ağrıyacak kızzz kol da 3gün üstüne pek yatamadım sonra geçtii sen oldun mu ben daha 2 ci dozuna oluyorum yarın

Ee ağrıyacak kızzz kol da 3gün üstüne pek yatamadım sonra geçtii sen oldun mu ben daha 2 ci dozuna oluyorum yarın
Oldum kuzum ondan sonra da covid oldum ikisi bir mahvetti beni ilk günler. O yüzden ikincisinden tırsıyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…