Uuuu maşaallahhh kuzu ben hala 1 kiloyla geziyorummPoşettekileri bile yiyebilrim
Aldım aldım çaktırma 8 kilo felan
Öğğğğ pareeeee bunun nesini sevdin
Aşkımla arama girmem uleynnnnnnnÖğğğğ pareeeee bunun nesini sevdingöbeği bile yok hıhhh
Bizimle dığılll bu
Yaa maşallah kız ama diyetteydin dimi sen öyle hatırlıyorumUuuu maşaallahhh kuzu ben hala 1 kiloyla geziyorumm
Tamm deniyorum ama beynimi söküp almak lazm sanırım,Tamam bebişimm olacakk sen böyle motivasyonunu hep düşürürsen olmazz hep kotü enerjileri ustüne alıyorsun olumlu düşünceksin oldu hayata gülüceksin öyle düşün
Üzülme kuzum çok kötü değilim şükür
Evet evet eve gidiyim bascam hepsimiTam da öyle oldu benim durumbir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım
Köy havası başka oluyor kuzum yaHahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falançabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var
İnşallah inşallahsağlıkla sımsıkı tutunsun sana
Ben biraz psikopatım özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha yani eskiden öyleydi
Oo izlersen yorumları bekliyorum
Göbeksiz erkekAşkımla arama girmem uleynnnnnnn
Len nerden bulak bunu
Evett kuzumm diyetteyimm ama arada kaçamak yapıyorumm tabii genede iyi gidiyorum düzenlide besleniyorumm ondanYaa maşallah kız ama diyetteydin dimi sen öyle hatırlıyorumbebiş alıyordur ne güzel fazla kilo derdin de olmaz
Seni dövecem azkaldı vallahaa yanımda olsaydın çarpıştımm ağzunaaaTamm deniyorum ama beynimi söküp almak lazm sanırım,
Bazen umut doluyor içim sonra bi oluyo ya yine aynı olursa
Neyse delirmem umarım
Üzülme kuzum çok kötü değilim şükürSen nasılsın
Evet evet eve gidiyim bascam hepsimi
Her şey çok güzel olacak inşallahTamm deniyorum ama beynimi söküp almak lazm sanırım,
Bazen umut doluyor içim sonra bi oluyo ya yine aynı olursa
Neyse delirmem umarım
Üzülme kuzum çok kötü değilim şükürSen nasılsın
Evet evet eve gidiyim bascam hepsimi
Oh oh maşallah maşallah canımEvett kuzumm diyetteyimm ama arada kaçamak yapıyorumm tabii genede iyi gidiyorum düzenlide besleniyorumm ondansen yee canımm sifa olsunn ohhh
Gülmen leynnnnn kalp şeyi bırakın aşkına gülmennn
Gülmen leynnnnn kalp şeyi bırakın aşkına gülmennn
Len nerden bulak bunu
Sen de anceline culi misin
Bunun degisigi var olmaz mı.. sari adamları da hic sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?