Ahahaha yaa napsın hayvanlar canları sıkılıyorsa demekHaha büyük başarıbize 2 gün yetiyor 3 fazla geliyor benim kuşları da açmadım ya bir kaç gün gidiyorum geliyorum öpüşüyorlar
Eşime dedim ki ilk karantina çıktığında evli çiftler gibi bunların hali de boş kaldıkça öpüşüyor hahahha
'ya saliş yap kız da içek guzellesekAksam değilde şimdi guzel mis gibi bir çay olsa yeter..
Ahanda geliyorummmHey millet toplanın akşama pareye gidiyoruz
Disarda yağmur başlayacak cayi al izle camdan ..'ya saliş yap kız da içek guzellesek
Hahahaha sarma yaparsan olacağı buHahahaha delisin çatlak kız bi ne
hahahah tamamTam da öyle oldu benim durumbir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım
Köy havası başka oluyor kuzum yaHahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falançabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var
İnşallah inşallahsağlıkla sımsıkı tutunsun sana
Ben biraz psikopatım özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha yani eskiden öyleydi
Oo izlersen yorumları bekliyorum
valla kıs çok gitmek istiyorumGel, kız götüreyim gör memleketinş
L
Dur sana yazmayım direk resmini atayım herkes biliyorda sen niye denk gelmedin acaba dur bekle kocisimiDisarda yağmur başlayacak cayi al izle camdan ..
Seni yanima komsu getireyimes adayından aradigin özellikleri yaz heeehee
Evettt elimizdede poşetlerr daha neolsunnn eli bos giymeyiizzzHahaha tam da böyle koşarız lahana yemeye
Hahaha eşinin tespiti on numaraAhahaha yaa napsın hayvanlar canları sıkılıyorsa demekbir ara bizde elektrikler gitmişti baya gelmemiştide o zaman eşim dedi eskilerin neden bu kadar çok çocuk yaptığını anladım televizyon yok birşey yok canları sıkılıyormuş
Covid ilk zamanlarında bazı yerler izne çıkarmışyı ya 1 ay evdeydi ne kıyametler kopmuştu ahaha o zamn
Basim mi ağrıyor dedinAhahaha yaa napsın hayvanlar canları sıkılıyorsa demekbir ara bizde elektrikler gitmişti baya gelmemiştide o zaman eşim dedi eskilerin neden bu kadar çok çocuk yaptığını anladım televizyon yok birşey yok canları sıkılıyormuş
Covid ilk zamanlarında bazı yerler izne çıkarmışyı ya 1 ay evdeydi ne kıyametler kopmuştu ahaha o zamn
Poşettekileri bile yiyebilrimEvettt elimizdede poşetlerr daha neolsunnn eli bos giymeyiizzz
Bu arada kilo aldınmı sen
Ok atDur sana yazmayım direk resmini atayım herkes biliyorda sen niye denk gelmedin acaba dur bekle kocisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?