Oldum kuzum ondan sonra da covid oldum ikisi bir mahvetti beni ilk günler. O yüzden ikincisinden tırsıyorum
Heee denk gelmiş demekkii yaaa o hafta gideceğin tuttuu ordan kaptın geldin olmuş gibi oldu koronaysan 2 ay bekle yada dersin doktoruna ama tabi sen bilirsin kuzu ben mikroptan korkuyorum genede olayim diyorum

Evet kuzum arada insana iyi geliyor ya. Kayınvalidem köyde oturuypr o yüzden bazen bende gitmek istiyorum
Ah ne güzel hergün olmasınlarda evde arada olsunlar

Ne oldu beybi
eneeeeee covid mi oldun yoksaaaa
Yok yok deme öle olmadım kovid deme deme çağırma
Üşüttüm bence de ama
Ya da yanımdaki kız hastaydı ondan bulaştı
Ama iyiyim Allah a şükür öksürük arada geliyo burnum da öle

Tedavi için tutma için kuzu olumlu düşünerek oldu oldu diyorumm

Dua et bitanem hayırlısıyla olsun tutsun sağlıkla ilerlesin de kucağıma alabileyim o kadar zor ki
Tamam bebişimm olacakk sen böyle motivasyonunu hep düşürürsen olmazz hep kotü enerjileri ustüne alıyorsun olumlu düşünceksin oldu hayata gülüceksin öyle düşün

Heee denk gelmiş demekkii yaaa o hafta gideceğin tuttuu ordan kaptın geldin olmuş gibi oldu koronaysan 2 ay bekle yada dersin doktoruna ama tabi sen bilirsin kuzu ben mikroptan korkuyorum genede olayim diyorum
Tam da öyle oldu benim durumbir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım
Evet kuzum arada insana iyi geliyor ya. Kayınvalidem köyde oturuypr o yüzden bazen bende gitmek istiyorum
Ah ne güzel hergün olmasınlarda evde arada olsunlar
Köy havası başka oluyor kuzum ya Hahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falan çabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var
Dua et bitanem hayırlısıyla olsun tutsun sağlıkla ilerlesin de kucağıma alabileyim o kadar zor ki
İnşallah inşallah sağlıkla sımsıkı tutunsun sana
Ben korkuyorum rüyama giriyor saka maka. Gece yalnız olunca biyerden çıkacaklar sanıyorum..
Ben biraz psikopatım özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha yani eskiden öyleydi
bakayım akşam kuzucum
Oo izlersen yorumları bekliyorum

Sorma kız ama şükür kazasız belasız atlattık tartışmadan o 1 haftayı

3 doz oluyormuş duyduğuma görede doğumdan 2-3ay sonra galiba öyle birşey

Sorma kız ama şükür kazasız belasız atlattık tartışmadan o 1 haftayı
Haha büyük başarı bize 2 gün yetiyor 3 fazla geliyor benim kuşları da açmadım ya bir kaç gün gidiyorum geliyorum öpüşüyorlar
Eşime dedim ki ilk karantina çıktığında evli çiftler gibi bunların hali de boş kaldıkça öpüşüyor hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…