Heee denk gelmiş demekkii yaaa o hafta gideceğin tuttuu ordan kaptın geldin olmuş gibi oldu koronaysan 2 ay bekle yada dersin doktoruna ama tabi sen bilirsin kuzu ben mikroptan korkuyorum genede olayim diyorumOldum kuzum ondan sonra da covid oldumikisi bir mahvetti beni ilk günler. O yüzden ikincisinden tırsıyorum
Evet kuzum arada insana iyi geliyor ya. Kayınvalidem köyde oturuypr o yüzden bazen bende gitmek istiyorumOo süper kuzumvalla iyi olmuştur ya biraz insan yüzü görünce kafamız dağılıyor benim standart monoton evde geçti ama çok şükür kocim evdeydi moral oldu bana da
Yaa off tetanozdan artık çok korkuyorumilki çok ağrıdı mı
İnşallah inşallah inşallah değildir kuzum yahiç şüphelendiğin bir durum oldu mu. Ya da belki üşüttün
Ne oldu beybiOlduu olduuu
Yok yok deme öle olmadım kovid deme deme çağırmaeneeeeee covid mi oldun yoksaaaa
Üşüttüm bence de amaOo süper kuzumvalla iyi olmuştur ya biraz insan yüzü görünce kafamız dağılıyor benim standart monoton evde geçti ama çok şükür kocim evdeydi moral oldu bana da
Yaa off tetanozdan artık çok korkuyorumilki çok ağrıdı mı
İnşallah inşallah inşallah değildir kuzum yahiç şüphelendiğin bir durum oldu mu. Ya da belki üşüttün
Tedavi için tutma için kuzu olumlu düşünerek oldu oldu diyorummNe oldu beybi
Yok yok deme öle olmadım kovid deme deme çağırma
Üşüttüm bence de ama
Ya da yanımdaki kız hastaydı ondan bulaştı
Ama iyiyim Allah a şükür öksürük arada geliyo burnum da öle
Yarışmaya mi
Dua et bitanem hayırlısıyla olsun tutsun sağlıkla ilerlesin de kucağıma alabileyim o kadar zor kiTedavi için tutma için kuzu olumlu düşünerek oldu oldu diyorumm
Ben korkuyorum rüyama giriyor saka maka. Gece yalnız olunca biyerden çıkacaklar sanıyorum..
İkincisi çıktı kızben çok seviyorum böyle fantastik şeyleri
Tamam bebişimm olacakk sen böyle motivasyonunu hep düşürürsen olmazz hep kotü enerjileri ustüne alıyorsun olumlu düşünceksin oldu hayata gülüceksin öyle düşünDua et bitanem hayırlısıyla olsun tutsun sağlıkla ilerlesin de kucağıma alabileyim o kadar zor ki
İçiyorum kuzum bal limon zencefil karabiber yaptım yedim akşam sabah
Test yaptırmadım çok kötü değilim öksürük burun akıntısı birazda boğazlarım kuru gibi ama
Korona olmak istemiyorum tedavim var benim
bakayım akşam kuzucum
İkincisi çıktı kızben çok seviyorum böyle fantastik şeyleri
Tam da öyle oldu benim durumHeee denk gelmiş demekkii yaaa o hafta gideceğin tuttuu ordan kaptın geldin olmuş gibi oldu koronaysan 2 ay bekle yada dersin doktoruna ama tabi sen bilirsin kuzu ben mikroptan korkuyorum genede olayim diyorum
Köy havası başka oluyor kuzum yaEvet kuzum arada insana iyi geliyor ya. Kayınvalidem köyde oturuypr o yüzden bazen bende gitmek istiyorum
Ah ne güzel hergün olmasınlarda evde arada olsunlar
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falanNe oldu beybi
Yok yok deme öle olmadım kovid deme deme çağırma
Üşüttüm bence de ama
Ya da yanımdaki kız hastaydı ondan bulaştı
Ama iyiyim Allah a şükür öksürük arada geliyo burnum da öle
İnşallah inşallahDua et bitanem hayırlısıyla olsun tutsun sağlıkla ilerlesin de kucağıma alabileyim o kadar zor ki
Ben korkuyorum rüyama giriyor saka maka. Gece yalnız olunca biyerden çıkacaklar sanıyorum..
Oo izlersen yorumları bekliyorumbakayım akşam kuzucum
Sorma kız ama şükür kazasız belasız atlattık tartışmadan o 1 haftayıTam da öyle oldu benim durumbir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım
Köy havası başka oluyor kuzum yaHahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falançabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var
İnşallah inşallahsağlıkla sımsıkı tutunsun sana
Ben biraz psikopatım özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha yani eskiden öyleydi
Oo izlersen yorumları bekliyorum
3 doz oluyormuş duyduğuma görede doğumdan 2-3ay sonra galiba öyle birşeyTam da öyle oldu benim durumbir ay sonra diğer randevum ama iyi dedin yine de gidince bi sorayım ben belki biraz daha beklemek gerekir
Yaptır yaptır kuzum iki doz oluyor sanırım
Köy havası başka oluyor kuzum yaHahah bir hafta evde kaldı da yetti de arttı dimi
O zaman üşütmedir canım ya da dediğin gibi ondan geçmiştir. Ihlamur iç 1 bardak falançabucak geçsin inşallah bekleyen bir minnoşumuz var
İnşallah inşallahsağlıkla sımsıkı tutunsun sana
Ben biraz psikopatım özellikle akşam yalnızken gidip korku filmi izlerim haha yani eskiden öyleydi
Oo izlersen yorumları bekliyorum
Haha büyük başarıSorma kız ama şükür kazasız belasız atlattık tartışmadan o 1 haftayı
Leneeee beni de götür kıs
venom'u duymadım sanki hiç
Yaa bide 3. Doz mu var3 doz oluyormuş duyduğuma görede doğumdan 2-3ay sonra galiba öyle birşey
Hey millet toplanın akşama pareye gidiyoruzYok canım akşam yemeye
Hahahaha evetttYaa bide 3. Doz mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?