Rahat ettik dimi kurbisim
Reklamsız daha rahat neyse Noisy Girl şirket kurslarına uysun yakında oda isyan eder
Aynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordum ya ama bazen donuyor sende de oluyor mu öyle yoksa benim hafızadan mı
Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galiba şimdilik hergün devam bakalım sonra ne diyecek Dr
He valla kız totimiz donuyor evden alev üflüyor sanki balkona çıkınca,
hahahah kıs burda lacoste maskeleri takıyolar. ay ben ona kıyamam be

naber canımmm
Nee lacoste massskkkkeee miii nerenin zengini anam bunlar

ahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün
Benim herşeyim zıt zaar
ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın

Hayırlısı böyleymiş kuzum farmetmişin şükürki yinede

Güneş var duruyor ama soğuk ne derlerdi eşek donduran soğuklarımı ne

Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var
Ay bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyor
Birde sağlıklı puding yaptım kız. Bugün görüyorsun çok hamaratım

ahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün

ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın
Hayretler içerisindeyiz

Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var
Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi

Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu

Hayretler içerisindeyiz

Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi

Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu
Cocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdim nişasta kısmı bilmiyoruö sağlıklımıdırda
Yarım kaşıkta bal koymuş güzel oldu

Cocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdim nişasta kısmı bilmiyoruö sağlıklımıdırda
Yarım kaşıkta bal koymuş güzel oldu
Kız meyve pişer mi ki tadı nasıl oldu

Kız meyve pişer mi ki tadı nasıl oldu
Süt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocom valla yedim yarın kase iyiydi. E meyveli kekleri nasıl yapıyorlar ordada pişiyor ya kız

Süt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocom valla yedim yarın kase iyiydi. E meyveli kekleri nasıl yapıyorlar ordada pişiyor ya kız
He böyle ise normal kız ben en başından kattın anladım afiyet bal şeker olsun et olsun

Vayy afiyet olsun canım
Kız sağlıklı puding nasıl
Hee şimdi okudum tarifi güzel olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…