- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
İyiyim bal kaymağım sen nasılsınGünaydın muzimmm nasılsın beybi☺
Bende iyiyim kuzum ev işleri rutin şeyler iyiyimİyiyim bal kaymağım sen nasılsın
Rahat ettik dimi kurbisim
Günaydın kızlar
Iyiyim canım sen nasılsın alıştın mi işineMssPARE nasılsın?
Sorma ya sen hamileliktemi içiyon tek ben ömür boyuOff bu troid ilaçları bende bıktım gari
He kız güneş var ama soğukgari kalkayım ütüyr ben
Yanınada simit olsaydı ne güzel giderdi şimdiSelam kızlar
Ayran içicem
hahahah kıs burda lacoste maskeleri takıyolar. ay ben ona kıyamam beÜff o donu giyinmeye kıyamaz adam yaf
naber canımmmHello bebek
ahahahh zaten bazen isyan edesim geliyoRahat ettik dimi kurbisim
Reklamsız daha rahat neyseNoisy Girl şirket kurslarına uysun yakında oda isyan eder
ahahahah ben seni minnoş olarak hayal ediyorumAbla ben miniş değilim yaadün biri kocama tarif ederken x de çalışan şişman olan mı senin hanım demiş kocama nasıl dokunmuş gece boyu sinir oldum adama diye diye Bi kaldı halbuki şişman da değilim yapılıyım kilom da var ama şişman katagorisi değil yani terbiyesiz insanlar
Gerçekten reklamsız uygulamalar var.ahahahh zaten bazen isyan edesim geliyo
Çok şey kaybetmişim gibi hissettim şu anhahah ah canımm o kadar mı kötü
ben seni görmüştüm sanki hatırlıyorum yani ama senin beni hatırlamaman görmemen çook acı coco çoook
Parem balım gecikmeli günaydın
var guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssakGerçekten reklamsız uygulamalar var.
Eğer kıral,şart yoksa dene bence rahat edersin
evet coco çok şey kaybettin dostumÇok şey kaybetmişim gibi hissettim şu an
Ama görmedim hiç görsem isminden hatırlarım galiba ya neyse yoğunluğuma ver ozocum
Parem balım gecikmeli günaydın
Hele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşakvar guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssak
evet coco çok şey kaybettin dostumolsun geç oldu güç olmadı
hemen kendimden bahsedeyim eheem öhöömmHele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşak
Oo maşallah ben 1 senelik üyeyim daha tazeyimhemen kendimden bahsedeyim eheem öhöömmben çok eski üyeyim aslında ama girmiyordum bayağı. evlendikten sonra hamilelik konularını falan okumak için bakıyordum. e evlendiğimde 8 ay oldu yani yaklaşık 3 aydır falan burdayım ben de. o yüzden de denk gelemedik demek
enee sen çok tazeciksinOo maşallah ben 1 senelik üyeyim daha tazeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?