Off bu troid ilaçları bende bıktım gari
He kız güneş var ama soğuk gari kalkayım ütüyr ben
Sorma ya sen hamileliktemi içiyon tek ben ömür boyu
Bende şimdi dışarı serdim koltuk örtülerini yastık kılıflarını falan yıkattım. Dediğin gibi soğuk donduruyor
Kolay gelsin bebişim fazla yorma kendini

ahahahah ben seni minnoş olarak hayal ediyorum uzun boylu yapılı derler ya ondansın sen o zaman

hahah ah canımm o kadar mı kötü

ben seni görmüştüm sanki hatırlıyorum yani ama senin beni hatırlamaman görmemen çook acı coco çoook
Çok şey kaybetmişim gibi hissettim şu an
Ama görmedim hiç görsem isminden hatırlarım galiba ya neyse yoğunluğuma ver ozocum
Parem balım gecikmeli günaydın

Gerçekten reklamsız uygulamalar var.
Eğer kıral,şart yoksa dene bence rahat edersin
var guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssak
Çok şey kaybetmişim gibi hissettim şu an
Ama görmedim hiç görsem isminden hatırlarım galiba ya neyse yoğunluğuma ver ozocum

Parem balım gecikmeli günaydın
evet coco çok şey kaybettin dostum olsun geç oldu güç olmadı

var guzumm ama işte ben şirkette indiremiyorum. yasssak

evet coco çok şey kaybettin dostum olsun geç oldu güç olmadı
Hele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşak

Hele de bakim o zaman kimsin kimlerdensin bugüne kadar nerelerdeydin tanışmak kaynaşak
hemen kendimden bahsedeyim eheem öhöömm ben çok eski üyeyim aslında ama girmiyordum bayağı. evlendikten sonra hamilelik konularını falan okumak için bakıyordum. e evlendiğimde 8 ay oldu yani yaklaşık 3 aydır falan burdayım ben de. o yüzden de denk gelemedik demek

Oo maşallah ben 1 senelik üyeyim daha tazeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…