Anlamadım ki sabah çıktım kar yağıyor az önce eve girdim güneş açtı hahahahaAmann haa donlara mukayyet olen çok korktuğum şey ya kızlara anlatmıştım bi ara bize de üst komşunun yırtık donu uçmuş gelmiş. Ucundaki mandalla birlikte eşime verdim merdivenlere koy alsınlar diye. Üstteki adam geliyor geçiyor da donunu almıyordu manyak bir iki gün sonra aldılar sanki sana yırtık don mu hediye ettik be adam kendi donun işte
Oyy afiyet olsun canımkar demeyeydin iyiydi daha yeni güneş açmıştı yine kar gelecek desene
Iki akşamlar kuzum nasılsınGünaydın kalmamış bana hahahah iyi akşamlar oldu parişimmmm selam bebek
Aleyküm selammm Linoşummm bende aynen geç uyandım şimdi kahvaltı hazırlıyordum sizide selamladımmmGünaydın kalmamış bana hahahah iyi akşamlar oldu parişimmmm selam bebek
Tatilin bitti mi bebek ☺Aleyküm selammm Linoşummm bende aynen geç uyandım şimdi kahvaltı hazırlıyordum sizide selamladımmmMssPARE mm ve yoldaşları
İyiym ben de canım çok şükürIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Bence benden ötürüHayretler içerisindeyiz
Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi
Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu
Yaaa çeniii yeriiimm parem yaaa hoşbuldukk bebeğisiiimmHoşgeldin evine kuzucuk☺
Yaaa çeniii yeriiimm parem yaaa hoşbuldukk bebeğisiiimm
Aman et met olmasın coco ağzından yel alsın kızzHe böyle ise normal kız ben en başından kattın anladımafiyet bal şeker olsun et olsun
Sağol balım sizede afiyet olsun şifa olsunVayyafiyet olsun canım
Kız sağlıklı puding nasıl
Hee şimdi okudum tarifigüzel olmuştur
Bugün Bolca vaktim oldu ama hadi senden ötürü olsun seni mi kırcamBence benden ötürü
Kız yağ olmasın işte et yağa göre daha çabuk erir sankiAman et met olmasın coco ağzından yel alsın kızz
Kas olsun bari toplu durur en azındanBugün Bolca vaktim oldu ama hadi senden ötürü olsun seni mi kırcam
Kız yağ olmasın işte et yağa göre daha çabuk erir sanki
Oooo keyif insanısin bebişimİyiym ben de canım çok şükürevde battaniye altında ıhlamur içiyorum
İyiyim bebeğim sabah beridir arkadaşlarla idim 6 idim eve girdim sen nasılsın çiçeğimIki akşamlar kuzum nasılsın
Sağol salişimmm
Ayeti ezberlemeye çalışıyorum..Sağol salişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?