Ettik de bizi dinleyen kimOna bdv yasak etmemişmiydik biz
Vayy kv ye gel heleAy kaynanama bakın ya kadın benden daha sosyal. Kadınlar günü eğlencesi varmış oraya gitcekmiş bana diyor gel sende
Amaann benim herifte napcan orda boşver diyorEttik de bizi dinleyen kimah pare ah MssPARE
Vayy kv ye gel helekız takıl peşine eğlence olur ama bilemedim
He aman boşver yarın pazar eşinle birlikte takılınAmaann benim herifte napcan orda boşver diyorbende bilemedim
He aman boşver yarın pazar eşinle birlikte takılın
Hahah tam da bu gifteki gibi miahaha ya tmam yarınki menü spagetti o zaman sende yap ama
Bende burda akşama izlicemm sefere ağlarım kesin SalişimmmAglaya aglya bir oldum gonul dağına ben mi tuhafım
Hormonlarin oyununa geldim galiba yine
Senarist harika ..Bende burda akşama izlicemm sefere ağlarım kesin Salişimmm
Vallahaa tinommm iyi seyirler beni mahvettiBende burda akşama izlicemm sefere ağlarım kesin Salişimmm
Kurabiyemmmm ağladımm bir yandan yeşil fasülye ayıkladımmYaa çok mu duygusal bir bölümdü
Ben akşam film izledim bugün de gönül dağına bakarız. Duygusal sahneleri sardırayım bari
Haha oda iyiymişKurabiyemmmm ağladımm bir yandan yeşil fasülye ayıkladımm
İyi geceler fıstığım evet bugün geç kalmışsın
Aynı şeyleri bendee söylediimm yengeçç ruhlu kardeşiiimmHaha oda iyiymişoff ya zaten şu Asya işine acayip sinir oldum. Eşime diyorum biri şu Asya yı pistten alabilir mi lütfen diye
Ya gitsin gıdı gıdı abisiyle yeni bi düzen kursun ne diye ramazanın başını yakıyor
İyi geceler fıstığım evet bugün geç kalmışsınhadi bakalım uykuya,
Aynen öyle ama duyan yokAynı şeyleri bendee söylediimm yengeçç ruhlu kardeşiiimmsinir oldum sevmiyor işte istemiyor ne diye evlenme türküsü söylüyon
Hahah tamam sol elimiz seni bekliyor olacak inşallah
Ben gidiyorum çok fazla konuşmal yokk bibeğisiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?