Hahah bende gündüz dolduruyorum o kotayı

Yedin dimi bak

Off işte aradığımız yeme tarzı valla öyle açtım ki aha böyle basabilirdim hepsini ağzıma
Bugün tamda bunu yapacam kurabiyemmm. teşekkürler bir günü kurtardık

Bugün tamda bunu yapacam kurabiyemmm. teşekkürler bir günü kurtardık
He valla ya en sevdiğimiz menülerden valla normalde eşim evde olunca değişik bir yemej yapardık ama bugün acayip yorulduk işler güçler derken hazıra konduk hatta o kadar acıktım ki oturup ağlayacaktım
Iyi ediyonn benim 11 e anca biteyyyy

Ooffff salcali makarna
He ya boll da salçalı sende yarın yap ne pişirsem derdine son salçalı spagetti ayağınıza geldi şok şok şok

Hahahahahah vallahaaa kereviz yemeği yiycem kuzuş 2 gündür saldım kesin aldım kilo buhaftada sebzeye geçiyorum

Hahahahahah vallahaaa kereviz yemeği yiycem kuzuş 2 gündür saldım kesin aldım kilo buhaftada sebzeye geçiyorum
Kereviz yemeği mi hiç cazip gelmedi kız şaka bir yana seviyor musun yemeğini ben bi kere yaptım da sevemedim ya. Ama salatası güzel oluyor. Hele bi tarif vardı içinde havuç ve elma da var ona bayılmıştık

Reactions: Jou
Kereviz yemeği mi hiç cazip gelmedi kız şaka bir yana seviyor musun yemeğini ben bi kere yaptım da sevemedim ya. Ama salatası güzel oluyor. Hele bi tarif vardı içinde havuç ve elma da var ona bayılmıştık
Zeytinyağlı degill onu bende hiç sevmedim kuzu aslında bigün benim yaptığımı yap belki seversinn sağlıklı şeyler yemeği tercih ediyorum hamilelik boyunca zararlı şeyler yesek bize yararı olur kilo alırız bebeğe yararı olmuyor buyüzden o mantıkla sağlıklı yemeği tercih ediyorum hep

Ben bildiğin yemek gibi yapıyorumm
Soğan sıvıyağ sivri biber güzelce kavuruyorum biber ve domates salcası ekliyorum iyice kavur
Kerevizi limonlu su da bekletiyorum once tabi ondan sonra suzüp atıyorum tencereye ustünede kerevizin maydonozunu atıyorum su tuz bitti piştikten sonra dinlendiriyorum 10 dk bana göre enfes oluyo

Patates yemeği gibi güzel olur kuzum afiyet bal şeker olsun şifalar olsun

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…