Hahah bende gündüz dolduruyorum o kotayıSaat 10dan sonra su içmemek lazımda ben osaate kadarr anca bitiyomidem almiyo artık bogazıma kadar dayıyo su
Yedin dimi bakKesinliklee
Off işte aradığımız yeme tarzı
Bugün tamda bunu yapacam kurabiyemmm. teşekkürler bir günü kurtardıkHahah bende gündüz dolduruyorum o kotayı
Yedin dimi bak
Off işte aradığımız yeme tarzıvalla öyle açtım ki aha böyle basabilirdim hepsini ağzıma
Iyi ediyonnHahah bende gündüz dolduruyorum o kotayı
Ooffff salcali makarnaYedin dimi bak
Off işte aradığımız yeme tarzıvalla öyle açtım ki aha böyle basabilirdim hepsini ağzıma
İşte böyle yicen ağzını doldurcak komple
He valla ya en sevdiğimiz menülerdenBugün tamda bunu yapacam kurabiyemmm. teşekkürler bir günü kurtardık
He ya boll da salçalıIyi ediyonnbenim 11 e anca biteyyyy
Ooffff salcali makarna
Aşk olsun ne oldu bizim romantik yeme şeklimizİşte böyle yicen ağzını doldurcak komple
Hahahahahah vallahaaa kereviz yemeği yiycem kuzuş 2 gündür saldım kesin aldım kilo buhaftada sebzeye geçiyorumHe valla ya en sevdiğimiz menülerdenvalla normalde eşim evde olunca değişik bir yemej yapardık ama bugün acayip yorulduk işler güçler derken hazıra konduk hatta o kadar acıktım ki oturup ağlayacaktım
He ya boll da salçalısende yarın yap ne pişirsem derdine son salçalı spagetti ayağınıza geldi şok şok şok
Kereviz yemeği miHahahahahah vallahaaa kereviz yemeği yiycem kuzuş 2 gündür saldım kesin aldım kilo buhaftada sebzeye geçiyorum
Zeytinyağlı degill onu bende hiç sevmedim kuzu aslında bigün benim yaptığımı yap belki seversinn sağlıklı şeyler yemeği tercih ediyorum hamilelik boyunca zararlı şeyler yesek bize yararı olur kilo alırız bebeğe yararı olmuyor buyüzden o mantıkla sağlıklı yemeği tercih ediyorum hepKereviz yemeği mihiç cazip gelmedi kız şaka bir yana seviyor musun yemeğini ben bi kere yaptım da sevemedim ya. Ama salatası güzel oluyor. Hele bi tarif vardı içinde havuç ve elma da var ona bayılmıştık
Patates yemeği gibiZeytinyağlı degill onu bende hiç sevmedim kuzu aslında bigün benim yaptığımı yap belki seversinn sağlıklı şeyler yemeği tercih ediyorum hamilelik boyunca zararlı şeyler yesek bize yararı olur kilo alırız bebeğe yararı olmuyor buyüzden o mantıkla sağlıklı yemeği tercih ediyorum hep
Ben bildiğin yemek gibi yapıyorumm
Soğan sıvıyağ sivri biber güzelce kavuruyorum biber ve domates salcası ekliyorum iyice kavur
Kerevizi limonlu su da bekletiyorum once tabi ondan sonra suzüp atıyorum tencereye ustünede kerevizin maydonozunu atıyorum su tuz bitti piştikten sonra dinlendiriyorum 10 dk bana göre enfes oluyo
Hehhh aynenn ama bildiğin patates haşlaması yiyom hahaha ama sevdim yaniiPatates yemeği gibigüzel olur kuzum afiyet bal şeker olsun şifalar olsun
Hehhh aynenn ama bildiğin patates haşlaması yiyom hahaha ama sevdim yaniisağoll bebiş
Bu romantik akşamlarda kurabişimAşk olsun ne oldu bizim romantik yeme şeklimiz
yani işte fırsat buldukça diyelimOooo keyif insanısin bebişim
kurbikim günaydınnGünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?