- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
İşteyim minnoş sen niye erken uyandın
Erken yatmıştım kuzum ikide bi uyandım kalk kalk troid ilacın içilecek diyeİşteyim minnoş sen niye erken uyandın
İlaçları Saatli içmek gerektiğini sen söylemiştin ama geçirmicen tabiErken yatmıştım kuzum ikide bi uyandım kalk kalk troid ilacın içilecek diyesanki bi saat sonra içsem olmuyor haha
Hafta sonu kaçıyor ya o saatlerİlaçları Saatli içmek gerektiğini sen söylemiştin ama geçirmicen tabi
Nayır nolamazzzzHafta sonu kaçıyor ya o saatler
Aaayyyyy yemin olsun geldinn kuzuu yaaaa
AğlarsınnnnnnYaa çok mu duygusal bir bölümdü
Ben akşam film izledim bugün de gönül dağına bakarız. Duygusal sahneleri sardırayım bari
Amaa hernekadar düzenli içsen okadar iyi çatlağımm aksatma öylee yararı olmuyo sonraErken yatmıştım kuzum ikide bi uyandım kalk kalk troid ilacın içilecek diyesanki bi saat sonra içsem olmuyor haha
Tabiki başka türlü yiyemem spagettiyiHahah tam da bu gifteki gibi mi
Ama şeyyyNayır nolamazzzz
DimeeAğlarsınnnnnn
Daha dikkat edeyim bakalım hafta içi düzenli de Koci evde olunca sabah geç uyanıyorumAmaa hernekadar düzenli içsen okadar iyi çatlağımm aksatma öylee yararı olmuyo sonra
Hahah spagettinin olmazsa olmazıTabiki başka türlü yiyemem spagettiyi
Bol bol peçete al peşuneeAma şeyyy
Dimeebol bol sardırayım bari
Daha dikkat edeyim bakalım hafta içi düzenli de Koci evde olunca sabah geç uyanıyorum
Hahah spagettinin olmazsa olmazı
Hep bu Kociler bozuyor düzeniBol bol peçete al peşunee
Ayyy evett o haftasonu işi banada oluyoyaa bugün bende 12 icmem gerekirken şeyi 1 de içtim
Yaaaa kuzummmm bende birden duyunca heyecann yaptımmmAaayyyyy yemin olsun geldinn kuzuu yaaaa
Aha dedim tini diyo çekip atcaktım hattaa bennbirşey oldu o ara annem aradı kaçırdım aayyyyresmen seni hissettimmmmm
Ooyyy tinimm uyandunmiiiiYaaaa kuzummmm bende birden duyunca heyecann yaptımmmcanımm joummmm
Evetttt demedimde haaa yoksa kırar kafamı illede 12 de içilecek derdii zaten gece uyuyamıyom çişe kalkmaktan uyku düzenim bozuldu şimdidenHep bu Kociler bozuyor düzeni
He çiçeğimm uyandım. Ama kalkamıyomOoyyy tinimm uyandunmiiii
Biz bugünHe çiçeğimm uyandım. Ama kalkamıyomyemek yok çamaşır günüü
Ben akşam suyu az içiyorum gece kalkmayım diyeEvetttt demedimde haaa yoksa kırar kafamı illede 12 de içilecek derdii zaten gece uyuyamıyom çişe kalkmaktan uyku düzenim bozuldu şimdiden
Saat 10dan sonra su içmemek lazımda ben osaate kadarr anca bitiyoBen akşam suyu az içiyorum gece kalkmayım diye
KesinlikleeAma şeyyy
Dimeebol bol sardırayım bari
Daha dikkat edeyim bakalım hafta içi düzenli de Koci evde olunca sabah geç uyanıyorum
Hahah spagettinin olmazsa olmazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?