- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aman sorma kuzum ya iyi niyetle bişey yazalım dedik hemen saldırıya geçiyorlar. Peşinden hakaretler beddualarkurbikim günaydınnşu donasyon konusuna bakıyordum da neler olmuş öyleee
Günaydın ballı krakerimm
Yatağa geçiş yapıldı bal kurabiyemmm herşey kontrol altında siziide sardım sarmaladım gidiyorumGünaydın ballı krakerimmnasılsın bakalım
evet ya. ama en kızdığım beddua edilmesiAman sorma kuzum ya iyi niyetle bişey yazalım dedik hemen saldırıya geçiyorlar. Peşinden hakaretler beddualar
Yazmayacaktım ama kadın doçentim diyor ya yazdıklarına bak
Asla inanmıyorum
Oyy seni mıncıralım biraz öyle gitYatağa geçiş yapıldı bal kurabiyemmm herşey kontrol altında siziide sardım sarmaladım gidiyorum
Oyy seni mıncıralım biraz öyle git
Kesinlikle canım ne desen boş ben bir iki defa yazdım daha yazmam çünkü dediğin gibi uğraşılacak insanlar değil hemen saldırıya geçiyor halbuki Allah şahit asla kötü bir niyetle yazmadımevet ya. ama en kızdığım beddua edilmesine kadar kötü niyetli insanlar var. ama şöyle bir şey de var. bi kere söylersin bakarsın anlamaz uğraşmazsın. yani uğraşılacak insanlar değiller gördüğüm kadarıyla
Hahah olabilir hafta sonu tembelliğini attık
Bendee bendeee kurabiyemmm ya ben gidince bir sürü bildirim olacak hiissiiineysee gidiyorum ben sabaha kavuşuruz çiçeğimmm
beddua edene geri döner bedduası. ağzı olan konuşuyo işteKesinlikle canım ne desen boş ben bir iki defa yazdım daha yazmam çünkü dediğin gibi uğraşılacak insanlar değil hemen saldırıya geçiyor halbuki Allah şahit asla kötü bir niyetle yazmadım
Bana beddua ediyor ben zaten evlat hasreti nedir yaşamış bir insanım onlara da asla beddua çıkmaz ağzımdan dualarını eder geçerim
Canımsın kıymetlim
Aman yok canım geçti onun şokunu atlattımbeddua edene geri döner bedduası. ağzı olan konuşuyo işteherkesin günahı kendine boş ver canım.
niysse canımızı sıkmayalım. lalalalalalaaa laaaaa
Canım hoş geldin bu aradaCanımsın kıymetlim
ahahahaha vallaha mıAman yok canım geçti onun şokunu atlattım
Burada herkes her şey olabiliyor
Ben bugün avukatım tamam mı Hahah yok ya da hakim olmak istiyorum
Bir zamanlar avukatım diyen biri vardı hepimizi kandırdı gitti meğer psikolojik sorunları olan biriymişbilmem kaç tane üyeliği varmış
Kk birbirine girmişti
Amin canım yaahahahaha vallaha mıkıs bu insanlar neyin kafasını yaşıyo acaba Rabbim akıldan etmesin valla
ahahahah ne güzel kıs. biz de mi öyle yapsakAmin canım ya
Valla bir sürü konusu varmış kazen üyelikleri birleştirince görmüştüm. Hepsi birbirinden farklıişte millete eğlence olsun
Kesinlikleahahahah ne güzel kıs. biz de mi öyle yapsakeğleniriz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?