Allahtan kapanmış konu :)Kız şimdi yine yazdım ban açıldığından beri tahrik ediyorlar konuyu kapattı mune
Şimdide profilde var ekşinHahahahah iyii etmiş ekşın bitmeeyyy
Kısa bi süre amaAllahtan kapanmış konu :)
hani nerde ben görmüyorum :)Şimdide profilde var ekşin
Bugungunlerdenguzellik profiline bakhani nerde ben görmüyorum :)
BakıyorumBugungunlerdenguzellik profiline bak
Eeeee aşkommm bir giriyor bir çıkıyorum bebeğim görmedim ki beybisiiiiPüüsanaa bana niye haber vermedinnn hatta seni etiketledimm görmedin bu beni üzdüü
Joummmmm görmedim ki bebeğim offf nerdee bu etiket kör mü oldum ben yaPüüsanaa bana niye haber vermedinnn hatta seni etiketledimm görmedin bu beni üzdüü
Haklısın canım stres çok etkiliyor sanırımben amaaan olmazsa tüp bebek yaparız dediğim ay hamile kaldım canım stre kadını da erkeğide çok çok etkiliyor
Bende dedim hiç hamiş yazmadı oysa ki duasını almıştım dedim dün gece bebeğimPüüsanaa bana niye haber vermedinnn hatta seni etiketledimm görmedin bu beni üzdüü
Ya bak seni yumoş ederim kızma banaAyyy paree lna ya kizdım üzüldümmgörür görmez bian daldımm
Nasıllsınnn paremm bukadar banlanmak yeter daa yavv
Herkez çevrimdışı olmuş parişHerkes nerde hu hu
Yaaaaa seni yerimmmm duan ne kadar güzelllll tinimmmmmmmmmmHer şey çok güzel olacak Linoşummmmmm bu sene hepimizin senesii ben inanıyorum Bir de şöyle dua ediyorum artık Rabbim sen bizi Ramazan’a tertemiz ulaştır ve anne olabilmeyi bizlere nasip et diyee
Bende hatim okuyacağım kuzum sahura kadar biraz oruç tutacağım inşallahAynen uykudalar canimcim
Kızın mama saatini bekliyorum her gece sonra uykuAynen uykudalar canimcim
Ahh ne güzel Allah kabul etsin ibadetlerini canımBende hatim okuyacağım kuzum sahura kadar biraz oruç tutacağım inşallahsen iyi misin Parişimmmm
Amin inşallah kuzum teşekkür ederimmmAhh ne güzel Allah kabul etsin ibadetlerini canım
Uyusunlar parişimmmmAynen uykudalar canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?