- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Benim işim bitiyor bu sefer siz yoksunuz boş boş dolaşıyorum sonra siz geliyorsunuz ben aradan ayrılmak zorunda kalıyorum Bu döngü böyle gidiyor ama olsun biz böylede seviyoruz çiçeğimmmmmUyusunlar parişimmmmbiz buranın nöbetçileri hahahaha pardon ama Tiniminimavihanim geçemem o sabaha kadar burda
Di mi kuzummm haklısın aslında oluruna bırakmak lazım belki de hayırlısı böyle deyip ...Düşünme niye düşünüyorsunn hayat devam ediyorr genceciksinn önünde ne günlerin varr yaniii bende pişmanım boşuna bukadar düşündüm uğraştım dedim yanii
Yaaaa evet çiçeğim biraz öyle oluyor di mi saat farkı çok diyee offffBenim işim bitiyor bu sefer siz yoksunuz boş boş dolaşıyorum sonra siz geliyorsunuz ben aradan ayrılmak zorunda kalıyorum Bu döngü böyle gidiyor ama olsun biz böylede seviyoruz çiçeğimmmmm
Cok hoş buldum canim
Hoşgeldin bacımsu
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Allah im allahım ne güzel bunlar nerden buluyorsun kuzum ya
Parişimmmm bissürüüü sanaaa
Öyle tabiii tamam çok zorrr düşünmemek elde değil orda yalnızsın olsada baksam diyorsun amaaa biyandan keyfine bakk kuzu olacakk benimde hiçbirşeyim yoktu doktorum bana çok düşünüyosun dedi bana ben kale almazdım ozaman niye olmuyo derdim yanii herkes derdi herşey kafayla bitiyo o beynindeki süt hormonu gibi birşey var o engelliyo düşünüyorsun ama sen fırsat vermiyorsun bebeğin olmasına öyle birşey bu kafanı rahat bırakk keyfine bakk bugünleri arıcan haaaDi mi kuzummm haklısın aslında oluruna bırakmak lazım belki de hayırlısı böyle deyip ...
Ah Joummm içimdeki o bebek sevgisiiii nasıl da yiyor beniiii..
Rabbim büyük sevdiğini sınarmış Yaradan ne diyelim ve kuzum
Yav sen benim etiketimi niye görmiyiiiinnnnKirazlım ne oldu
Ay kaçırdım joummm nerdeYav sen benim etiketimi niye görmiyiiiinnnn
Sen dua ve burası arasında mekik doku ..Allah im allahım ne güzel bunlar nerden buluyorsun kuzum ya
AhaAy kaçırdım joummm nerde
Bizi görmüyinn attımm gene görmuyon yukarı baaahhhhhhhhh
Vallaha bir yandan haklısın kuzimmm göbüşten rahat yatamıyorsun di miÖyle tabiii tamam çok zorrr düşünmemek elde değil orda yalnızsın olsada baksam diyorsun amaaa biyandan keyfine bakk kuzu olacakk benimde hiçbirşeyim yoktu doktorum bana çok düşünüyosun dedi bana ben kale almazdım ozaman niye olmuyo derdim yanii herkes derdi herşey kafayla bitiyo o beynindeki süt hormonu gibi birşey var o engelliyo düşünüyorsun ama sen fırsat vermiyorsun bebeğin olmasına öyle birşey bu kafanı rahat bırakk keyfine bakk bugünleri arıcan haaaaha hamileyim cok zorr hayal ettiğimiz gibi değil herşeyy sağa donüyom yoh sola donüyom yoh sırtüstü zaten olmuyo vuuuu vallahaa keyfini çıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?